SMS frumoase urari zi de nastere - SMS noi de ziua ta

SMS noi de ziua ta - mesaje zi de nastere - cele mai frumoase urari zi de nastere


sms de zi de nastere urari la multi ani 2013

1. Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

2. O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

3. De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!

4. …sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani!

5. De ziua ta îti dorim cer senin, ani frumosi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viata sa le transforme în amintiri ce nu se uita niciodata. LA MULTI ANI!

6. De fiecare data când te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gândeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri în care sa-ti spun ce însemni pentru mine. Iti trimit câte un sarut ascuns în petalele fiecarei flori.

7. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ne alaturam si noi celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfactii si multa sanatate. Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înfloreasca. La multi ani!

8. De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Multi Ani!

9. Pastreaza ani ca pe o carte si daca vrei s-o rasfoiesti sa poti trai si mai departe in ea trecutu-ti amintesti.

10. Cadouri scumpe n-am gasit dar vreau sa te felicit ,sa nu ai lacrimi nici tristete sa ai doar zambet si noblete, sa fii asa cum te-am stiut, sa ai in viata tot ce-ai vrut. La multi ani

11. Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

12. …de ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau… …sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat…
MAI POTI CITI