Magazin "Agent Provocateur" in calea Dorobantilor Bucuresti

Acum nu mai trebuie sa fii vedeta in America ca se te bucuri si rasfeti cu lenjeria intima de lux de la "AGENT PROVOCATEUR".

Agent Provocateur Magazin Bucuresti DorobantiAsta deoarece, joi, pe data de 21 martie, Agent Provocateur si Victoria 46 vor deschide primul magazin de lenjerie din Romania.

Femeile dornice sa arate provocator zi de zi,  vor putea purta aceeasi marca de lenjerie intima ca si vedetele de la Hollywood.

Evenimentul de inaugurare a magazinului  "Agent Provocateur" va avea loc la magazinul Victoria 46 din calea Dorobantilor, nr 126-130, incepand cu ora 19:30.

Agent Provocateur is a British lingerie retailer founded in 1994 by Joseph Corré and Serena Rees. The company has 30 stores in 13 countries.

Brandul de lenjerie intima de lux a devenit celebru in intreaga lume si prin faptul ca vedete faimoase prefera stilul "provocator: propus: Paris Hilton, Carmen Electra, Kylie Minogue, Kate Moss sunt doar cateva dintre ele.

Actrita Penelope Cruz si sora sa mai mica, Monica, au incheiat un parteneriat cu Agent Provocateur pentru a crea L’Agent, o gama paralela a brand-ului de lenjerie de lux.

Colectia de lenjerie intima  L’Agent va fi disponibila începand cu august 2013 si va cuprinde 15 stiluri diferite, fiecare cu cate sapte sau opt piese de la corsete, la sutiene provocatoare.

Brandul de lenjerie intima Agent Provocateur e cunoscut si pentru reclamele sale incitante.
CRYSTAL-RENN-Lenjerie Intima de LUX

In 2013 Agent Provocateur a colaborat pentru noua sa campanie  "On the Road" cu fotograful Olivier Zahm si cu modelul American Crystal Renn. Crystal Renn e surprinsa în mai multe ipostaze: relaxându-se într-un Mercedes 450 SL, jucându-se cu o masinuta de jucarie sau  tinând în mâna provocator un pistol de alimentare combustibil.
MAI POTI CITI