Larisa Benga WIKI-ul unei fete care a fugit de acasa cu banii parintilor

Larisa Benga o fata de 17 ani, a fost depistata de politisti dupa ce a furat un sfert de million de euro din seiful parintilor ei pentru a-si face o nunta ca-n povesti.

Tiganul a cerut-o de sotie pe Larisa si, sub pretextul ca nu vor avea bani sa organizeze nunta si nici o casa unde sa locuiasca dupa asta, a instigat-o sa le fure banii parintilor.

Asa se face ca pe data de 15 iulie 2012, parintii Larisei Benga s-au trezit jefuiti de 69.000 de euro, 150.000 de lei, precum si mai multe ceasuri si bijuterii din aur, prejudiciul fiind estimat la peste 250.000 de euro.

wiki larisa benga adolescenta 17 ani telenovela
bzi.ro
Politistii bucuresteni au reusit sa stabileasca si faptul ca o parte din bijuteriile sustrase ar fi fost vandute prin intermediul unui barbat de 43 de ani, care ar fi primit in schimbul acestui serviciu suma de 500 euro, restul bunurilor fiind valorificate personal de catre prietenul Larisei, care, in luna septembrie 2012 s-a deplasat in Turcia.

Ofiterii au aflat ca furtul a fost stabilit de catre cei doi tineri indragostiti, impreuna cu un alt prieten.

Cei trei s-au deplasat cu un taxi pana în apropierea domiciliului parintilor, i-ar fi urmarit pe acestia pâna au parasit locuinta, dupa care, tanara Larisa Benga, îmbracata cu haine ce apartineau prietenului ei, ar fi patruns în locuinta folosind cheile personale, de unde ar fi sustras sumele de bani, bijuteriile si ceasurile”, sustin reprezentantii Politiei Capitalei.

O teleovela adevarata in care o tigancusa iubeste un tiganus si din iubire isi jefuieste parintii.

O telenovela cu Larisa Benga in rolul principal si care nu are happy end.
MAI POTI CITI