Dieta Tisanoreica regim de slabire Alexandra Dinu simplu si eficient

Dieta Tisanoreica: Alexandra Dinu slabeste eficient si sanatos cu acest regim de slabire

Vedetele au o parere buna despre aceasta dieta de slabire.

De la Mihaela Borcea la Alexandra Dinu (fosta sotie a fotbalistului Mutu), vedetele apeleaza cu incredere la dieta Tisanoreica pentru a se mentine in forma.
dieta Tisanoreica Alexandra Dinu Blog vedete
Dieta TISANOREICA si DECOTTOPIA, este terapia celor zece plante, cu ajutorul carora, pe de-o parte, se elimina aproape in intregime zaharurile si grasimile, iar pe de alta parte sunt furnizate proteine pure pentru a impiedica organismul sa reduca metabolismul de baza.

Dieta Tisanoreica este un regim de slabire bazat pe principii simple si eficiente, care nu ne pune in pericol sanatatea, ba dimpotriva, contribuie la imbunatatirea functionarii la cote optime a corpului si a psihicului nostru.

Dieta Tisanoreica este o dieta fito-cetogenica, deoarece îmbunatateste si controleaza corpii cetonici prin intermediul utilizarii plantelor.

Este vorba despre o dieta hipoglucidica, normoproteica si hipocalorica care permite organismului sa se hraneasca în mod complet chiar si într-o faza de dezechilibru precum cea din timpul procesului de slabire, utilizând chiar si sprijinul puternic al plantelor pentru a disloca toata eficienta sa.

Alimentele permise in regimul Tisanoreic sunt : Anghinarea, Boldo, Ridichea-neagra si Papadia, Fasolea, Mesteacanul, Coada-calului, Orthosiphon, Splinuta, Vulturica, Porumbul, Trei-frati-patati, Urzica, Papadia, Cicoarea, Pirul si Lespedeza sunt plante care favorizeaza functia renala si elimina reziduurile de azot.

Dieta Tisanoreica de 3 zile – este folosita de catre persoanele care au avut un eveniment sau o masa putin mai exagerata (de exemplu nunta). Aceasta dieta este special creata pentru a elimina apa din organism si pentru a nu ne ingrasa, chiar daca exageram cu mancatul.

Dieta Tisanoreica de 6 zile – este folosita pentru a elimina apa din organism si pentru a slabi cateva kilograme (2-4 kg) intr-un timp foarte scurt. Se poate folosi inainte de un eveniment important, pentru a arata impecabil in rochia/costumul dorit. Aceasta dieta se va gasi in curand si in farmacii, centre de sanatate, clinici de specialitate, etc.

Dieta Tisanoreica de 40 de zile – aceasta dieta se adreseaza persoanelor care necesita eliminarea unui surplus de greutate, intre 5 si 15 kg. Dieta este alcatuita din doua faze: faza intensiva si faza stabilizatoare. Fiecare faza a regimului dureaza 20 de zile si pentru fiecare se construieste un regim alimentar zilnic care sa contina alimentele preferate de catre pacient. Aceasta dieta se face sub supravegherea unui medic, numai in baza unor analize de sange.

Britney Spears si Katie Holmes sunt alte doua vedete care au reusit sa slabeasca sanatos si eficient cu dieta Tisanoreica.
MAI POTI CITI