Bogdan Pricop biografia "iubitului" Adelinei Pestritu - FOTO

Ziarul LIBERTATEA de azi scrie ca antrenorul de fitness Bogdan Pricop "BO, ar fi iubitul Adelinei Pestritu, si in acelasi timp motivul celei de-a doua despartiri de Liviu Varciu.

Cunoscut ca un tip extrem de gelos, Liviu le-a marturisit amicilor sai ca nu se poate împaca defel cu gândul ca Adelina a fost atinsa, câta vreme au fost ei despartiti, de alti barbati. Iar Bo cu siguranta a atins-o.

biografie wiki bogdan pricop adelina pestritu
Scurta biografie Bogdan Pricop

Bogdan Pricop (varsta 32 de ani),  este un model cu muschi care a reusit sa-si croiasca o cariera si ca antrenor personal, dar care are colaborari in domenii diverse, ca show-uri de televiziune, publicatii fashion, wellness si fitness.

BO este cunoscut ca antrenorul personal al celebritatilor din Romania si apare adesea in presa scrisa, reviste de specialitate sau TV , demonstrandu-ne de fiecare data ce inseamna sa ai un fizic exceptional.

Povestea de succes a lui Bogdan incepe in anul 2005.

Dupa un grav accident la brate (sectiune transversala a tricepsului ambelor brate cu tendoane si nervi taiati) a stat acasa semi-imobilizat, timp de 6 luni in care a citit si studiat tehnici de recuperare, anatomia corpului uman si numeroase carti de nutritie

Bogdan Pricop este antrenor personal rezident, din 2005, la Bamboo Fitness (Bucuresti) si World Class Fitness Academy, membru in “Elite Training Team”.

Bogdan Pricop a antrenat personalitati, vedete TV, designeri si persoane publice precum Daiana Anghel, Tania Budi, Adina Buzatu, Giulia Anghelescu, Oana Roman, Raluca Lazarut, Mihaela Drafta, Oana Sarbu, Razvan Ciobanu/

BO este colaborator la reviste precum Tabu, Femeia, Felicia, B Fresh, Men’s Health, Story, Monden, la emisiuni de fitness si sport precum Styllisimo (Music Channel), Essenze, D-Paparazzi (Kanal D).

stiri noi adelina pestritu bogdan pricop
Studii Bogdan Pricop
  • Diploma universitara: Relatii Economice Internationale Bucuresti (2004)
  • Diploma universitara: Fitness Management in Bacau (2009)
  • Student la universitate: ANEFS Bucuresti
Experienta profesionala Bogdan Pricop
  • Antrenor personal Bamboo fitness Bucuresti
  • Antrenor personal World Class Bucuresti
BO - Sport de performanta
  • Caiac Canoe
  • Fitness si bodybuilding
MAI POTI CITI