ABRELAX3 Comprimate abdomen plat - compozitie si pareri ABRELAX3

ABRELAX3 Comprimate abdomen plat - compozitie si pareri ABRELAX3


abrelax3 compozitie comprimante abdomen plat
Primul motiv al aparitiei burtii este permeabilitatea tesuturilor.

Excesul de apa are ca efect lipsa de contur a muschilor, fara a mai vorbi de senzatia neplacuta de balonare.

De aceea, stratul galben al comprimatului abdomen plat contine extract din frunze de anghinare, bogat in cinarina, care va amplifica impermeabilitatea tesuturilor.

 Efectul este imediat, dispare balonarea, formele sunt evidentiate, celulita si pielea cu aspect de coaja de portocala dispar.

Al doilea motiv al abdomenului gras este inevitabilul stres al vietii de zi cu zi.

Studiile arata ca stresul genereaza o secretie de cortizol, responsabila de formarea si acumularea grasimii pe peretele abdominal.

Stratul rosu al comprimatului abdomen plat concentreaza crom activ de ultima generatie. Cromul este reputat pentru efectul sau relaxant.

Asadar, diminuand secretia de cortizol, nu veti mai transforma zaharurile din alimentatie in grasimi, iar grasimea depusa pe abdomen va disparea rapid.

Cromul este un mineral esential, de care organismulare nevoie pentru a corecta defectul tesuturilor de a acumula apa in exces.

In plus cromul regleaza nivelul zaharului din sange. Mai precis, cromul este necesar pentru ca zaharul sa fie redirectionat, prin vasele de sange, catre celule, unde este folosit pentru producerea energiei.

Al treilea motiv al unui abdomen umflat este un metabolism, care nu mai functioneaza.

Stratul verde al comprimatului abdomen plat contine un extract hiperconcentrat de ceai verde Maté, care va reactiva intregul organism.

Astfel, veti putea elimina excesul de grasime dispersata in jurul intestinului, dar si impiedica o noua depunere de grasime.

1. Daca doriti sa slabiti pana la 5 kg - pretul curei AbRelax3 de 1 saptamana 69.00 RON

2. Daca doriti sa slabiti pana la 10 kg - pretul curei AbRelax3 de 2 saptamani 119.00 RON

3. Daca doriti sa slabiti  pana la 15 kg - pretul curei AbRelax3 de 4 saptamani 189.00 RON
MAI POTI CITI