PARERI Sampon de reconstructie JOICO K-PAK pret 75 lei de la eMAG

Cel mai mare magazin online din Romania, emag.ro a inceput de ieri sa vanda online si produse cosmetice.

De aceea vrem sa va prezentam unul dintre cele mai bune sampoane de recosntructie de la JOICO, K-PAK si sa ne facem o parere despre acesta.

Sampon Joico K-PAK de la eMAG

Samponul  K-Pak face parte integranta din Hair Repair System. Un sistem complex de ingrijire a parului.

pareri sampon joico k-pak pretul parului sanatosSamponul Joico K-Pak este cel mai bun sampon de reconstructie, ce repara parul degradat.

Producatorul sustine cu studii bine elaborate ca  Joico K-Pak este deosebit de eficient chiar si cel in ultima faza de distrugere a parului.

Samponul Joico K-Pak poate fi folosit in acelasi timp si de catre persoanele cu parul normal, intarind structura firului pentru un luciu perfect.

Joico, inca de la momentul infiintarii sale in 1975, s-a lansat pe piata cu logo-ul „Arta Parului Sanatos”, ceea ce inseamna ca toti ingredientii prezenti in toate produsele Joico, inclusiv in vopseaua permanenta, respecta 100% integritatea firului de par.

Ingredientii prezenti in toate produsele Joico sunt cei care de fapt alcatuiesc firul nostru de par (stim cu toti ca firul de par este alcatuit din 85% proteina de cheratina, 10% vitamine, minerale, glucide, lipide etc. si 5% apa) – aceeasi formula o regasiti in toate produsele Joico.

Samponul Joico K-Pak se recomanda pentru pentru toate tipurile de par, par agresat chimic si/sau termic. Deasemenea, clientii care doresc isi doresc intotdeauna numai produse de cea mai mare calitate.

Desemnat sa inceapa procesul de reconstructie, acest sampon de top are o formula unica cremoasa  curata delicat parul

Samponul Joico K-Pak restabileste pierderea amino-acizilor , in zonele in care cuticula este afectata,completeza acea zona , fixeaza culoarea

JOICO are premii pentru inovatie si rezultat pentru al 11-lea an la rand!
MAI POTI CITI