Otilia Mujea biografia divortului de Marcelini Mujea - Cancan de ultima ora

Fina lui TAVI COLEN, Otilia Mujea in prim planul unui divort cu surle si trambite dupa cum scrie Cancan.ro de azi.


Otilia Mujea a inceput sa fie cunoscuta de public in momentul in care cantaretul Tavi Colen a intrat intr-un scandal neplacut cu Elena, mama copilului sau.

Otilia Mujea, fina lui Tavi Colen, a povestit atunci la KANAL D ca este profund revoltata de comportamentul Elenei, care are un iubit mult mai tanar decat ea si nu mai are grija de copil.

Otilia Mujea a fost casatorita cu  Mujea Marcelini.

otilia mujea biografie divort blog vedete

A fost casatorita pentru ca pe data de 7 ianuarie, Otilia Mujea i-a intentat proces de divort lui Marcelini, urmand sa aiba primul termen pe 4 februarie.

Dar sa vedem o scurta biografie a lui Mujea Marcelini

Omul de afaceri Mujea Marcelini a devenit cunoscut in anii '90, fiind primul roman condamnat dupa Revolutie pentru evaziune fiscala si bagat in puscarie pentru cativa ani.

Dupa ispasirea a mai mult de jumatate din pedeapsa cu închisoarea, Marcelini a solicitat sa fie eliberat conditionat si a si fost, in august 2001.

 Marcelini s-ar fi casatorit civil pe data de 17.08.2009 in Bucuresti cu frumoasa lui sotie Otilia.

Acum insa se pare ca viata sentimentala a lui Marcelini se afla la un pas de a fi tulburata de acest divort.

Divort despre care Otilia Mujea a declarat: "... Oficial, diferenta de varsta a condus la divort. Altfel, infidelitatea lui m-a determinat sa imi doresc sa pun capat mariajului. Nu l-am urmarit, nu am pus detectivi particulari pe urmele lui, ci pur si simplu am aflat despre amantele lui!"
MAI POTI CITI