Mesaje de Paste 2013 - SMS Paste - Urari Paste Fericit

Felicitari text de Paste 2013 - Mesaje de paste. Sms si texte de Paste.

Nu vream sms-uri de Paste siropoase si comune.

Un mesaj de Paste trebuie sa fie plin de spirtualitate si sa nu fie un asa zis mesaj haios

sms- mesaje- paste-hristos-a-inviat

Felicitari de PASTE - de Paste trimite un mesaj si o urare celor dragi

1. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume. Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a Inviat!

2. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

3. Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

4. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!

5. La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.HRISTOS A INVIAT!

6. Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!