J YOLO aka JACQUES MAURICE YOLO are tratamentul pentru distractie,ultimul single "TE PUP, PA PA o amenintare pe bune pentru "PETRE PETRE" a lui CRBL si "EU VARA NU DORM " a "CONNECTOR-ului",biografie de admirat a unui artist designed for entartainement

J YOLO are un nume de scena simplu ce deriva din chiar numele lui din buletin. ARTISTUL, TEXTIERUL, CANTARETUl, PRODUCATORUL si mult prea SIMPATICUL OM se numeste JACQUES MAURICE YOLO. Ultimul lui single "TE PUP, PA PA" a zapacit lumea si dupa parerea mea  este o reala amenintare placuta la hiturile fredonate in vara lui 2012, "EU VARA NU DORM" a cantaretului CONNECTOR si a lui SMILEY cu "CAII VERZI PE PERETI".

JACQUES MAURICE YOLO BIOGRAFIE BLOG VEDETE

Este atat de dinamica si vesela incat cand o auzi nu se poate sa nu te ridici de pe scaun si s-o fredonezi. Este o melodie terapie curata. Pentru momentele cand ai conflicte cu seful sau te-ai certat cu iubitul, iubita. Mai in gluma mai in serios se pare ca J YOLO a primit o amenintare din partea consoartei. Asa ne-a spus el. daca o fi asa sau nu stiu doar prietenii apropriati. Iubita lui YOLO i-ar fi spus raspicat " ORI FACI O MELODIE De SUCCES ,ORI TE PARASESC"!

Si cum dorinta iubitei e ordin din placere, J YOLO s-a conformat si a scris melodia "TE PUP, PA PA".
Acum pe bune cum sa nu fie interesanta si de sucees aceasta melodie din moment ce de la lansare are peste 2 milioane de vizualizari pe YOUTUBE. Si in aceste conditii, YOLO si-a salvat relatia din impas?

Mai da pretentioasa iubita are YOLO.

J YOLO a avut numeroase colaborari cu artisti diferiti. A colaborat cu cei din trupa "CAMUFLAJ". Melodia s-a numit "ROMANIA". Alte colaborari ale lui YOLO cu CHRIS MAYER la "BACK TO LIFE". Versurile acestei melodii au fost scrise de YOLO. Putini stiu ca YOLO este un talentat textier, el scrie foarte bine. Si nu se opreste la asta. Mai este si un bun scenarist. La "TE PUP , PA PA " a scris versurile si tot el a facut scanariul. Videoclipul poarta semnatura de marca a talentatului VIOREL SERGOVICI. Coregrafia este semnata de alta talentata in persoana IOANEI MACARIE. SERGOVICI a colaborat cu RAZVAN  MARINESCU iar productia a fost semnata de  FULL BOX MUSIC.

Dar ce s-a intamplat cu J YOLO de a disparut de pe scena in ultimii doi ani? Ei, bine el a muncit cu sarg in studiou. Si cand a revenit a facut-o in forta. Iata ce ne spune YOLO despre acest single de succes.

"AM VRUT SA FAC UN VIDEOCLIP IN CARE TOATA LUMEA SA SE DISTREZE, SA SE SIMTa BINE SI SA TRAIASCA MOMENTUL SI SA TRANSMITA ASTA TUTUROR CARE VAD CLIPUL.
SUNT LUCRURI PE CARE NU LE FACEM SI APOI REGRETAM."


Indemnul lui YOLO catre lume" HEY, DISTRATI-VA, TIMPUL TRECE. GANDITI CU INIMA CATEODATA, DACA NU FACETI CEVA LA UN MOMENT DAT VETI REGRETA." Pentru ca timpul NU SE INTOARCE, DOAR NOI NE INTOARCEM IN TIMP SI NE SCALDAM IN AMINTIRI . In SUFLET ADUNAM REGRETE DAR IN VAN, DOAR STITI CA NU PUTEM REGRETA LAPTELE VARSAT.

Surprinzator, dar doar pentru unii. YOLO a mai colaborat cu SISU si RASHID la melodia "AI VREA SA AI". A colabirat si cu SERAFIM la melodia "DAMASC",si cu DJ SAVA &ANDREEA la "MONEY MAKER". Si nu in cele din urma si cu PBFL si ANDRA D la "CARRY ME OUT asta in 2011.

J YOLO merita o promovare mai intensa. ESTE UN ARTIST ADEVARAT. Si oricat ar parea de aiurea sa stiti ca YOLO s-a nascut la PLOIESTI in ROMANIA. Vorbeste franceza cu un minunat accent, si te face sa vrei sa stii mai mult depre el ca ARTIST.

Este plin de bun simt si fara aere de vedeta. Pentru ca ,OAMENII VALOROSI AU O MODESTIE CARE SE SIMTE. HEY, JACQUES,MAURICE YOLO chiar tu esti francez?

WIKI JACQUES MAURICE YOLO

Fiti veseli si ascultati, TE PUP, PA PA, si veti vedea ca veti avea moralul SUS SUS. Apoi ascultati-l pe MOGA cu TOT MAI SUS. Si gata pana ne invartim de trei ori ajungem acasa si se duc cele trei ceasuri rele ale zilei de marti. CUM ZICEAM? "TE PUP, PA PA".

Vorba frumoasei cu ochii verzi, TOMORROW IS ANOTHER DAY."
MAI POTI CITI