DAN CAPATOS apara onoarea tineri domnite SIMONA GHERGHE si il face pe MIHAI BENDEAC un GUNOI. RAZBOI intre CAPATOS, BENDEAC, GHERGHE si public. Arbitreaza "caftul" MIRCEA BADEA?

WOW, nu suntem inca la WOWBIZ dar poate subiectul va fi dezbatut si in cadrul emisiunii moderate de MADALIN IONESCU. Asta dupa cateva emisiuni in care trebuie sa aflam neaparat daca asistenta de la WOW-BIZ, ANDREEA MANTEA va reusi sa ramana alaturi de  STEFAN STAN. Voi nu ati lacrimat aseara de mila ANDRREI MANTEA?

Mititica a ajuns la spital cu groaznice dureri abdominale iar iubitul a indraznit sa o paraseasca cateva ceasuri pentru a -si vizita tatal bolnav. Acum, iubirea este iubire dar totusi ,cum poti sa ceri cuiva cu care te iubesti de o luna sa stea langa tine , stiind ca parintele iubitului are o problema. Si daca nu asta a fost problema ci l-ai suspectat ca pleaca in miez de noapte la altcineva?
wiki simona gherghe plange la acces direct

Frate dar ce de probleme are tra asta de am ajuns sa privim impresionati un asemenea fapt? STEFAN STAN a vorbit cat se poate de sincer iar opiniile exprimate au fost cat se poate e pertinente. da, STEFAN STAN a invatat ceva de la maestrul sau SMILEY. El doreste sa isi tina viata privata ascunsa de presa. Prefera ca publicul sa vorbeasca despre munca sa , despre melodiile sale. Va mai fi ANDREEA MANTEA in continuare pentru STEFAN STAN , HIPNOTIZABILA?

Si pe cand subiectul va fi lamurit sa aruncam o privire asupra razboiului care s-a creat intre utilizatorii de FACE-BOOK, public, artisti, si realizatori de emisiune. Sa fim mai specifici. E vorba de recentul RAZBOI ISCAT intre realizatorii ANTENEI si cunoscutul comediant si actor care militeaza pentru revitalizarea tetrului, MIHAI BENDEAC.

Ieri, BENDEAC s-a aratat dezgustat de materialul prezentat in emisiunea SIMONEI GHERGHE despre IOANA TUFAR. Omul nu a facut decat sa-si exprime parerea si intradevar a "mitraliat-o" verbal pe tanara "gladiola" sensibila, blonda cu un salariu urias, SIMONA GHERGHE. A intrebat-o pe FACEBOOK, SIMONA, mai esti OM?

GHERGHE a izbucnit in plans pentru ca e tare sensibila asa cum ne-am obisnuit sa o vedem. BLONDA, silfida si inocenta. Dar cand tu ai jignit invitatii,ei nu s-au mai simtit jigniti, "scuipati"?
dan_capatos_scadal-simona-gherghe

SIMONA GHERGHE spune ca s-a simtit supusa dezaprobarii publicului si e tare slabita emotional. Si le ureaza celor care inca se mai uita la emisiunea ei sa fie feriti de asemenea jigniri. Incearca sa ne sensibilizeze cu lacrimile ei, dar se pare ca i se intampla ca in celbra fabula cu PETRICA si LUPUL. Cine o va mai crede de acum?
SIMONA GHERGHE nu ar trebui sa iti iei o vacanta sa te linistesti? Sa iti revizuiesti atitudinea fata de colegii de breasla si fata de publicul caruia i te adresezi?

DAN CAPATOS l-a numit pe MIHAI BENDEAC, UN GUNOI. WOW, intrebarea care se naste este" DE CE SE SIMTE DATOR, DAN CAPATOS SA II APERE ONOAREA si IMAGINEA "SCUIPATA", dragei lui colege? Si daca tot o face de ce nu este civilizat?

CUM SA FIE BENDEAC UN GUNOI? Pentru simplul fapt ca si-a exprimat opinia si a pus o intrebare?
Intrebarea care pana la urma era retorica .

BENDEAC dupa cum a scris pe contul sau de FACXEBOOK nici nu astepta un raspuns. Dar "GUNOIUL" si-a asumat cele spuse si a incercat sa lamureasca situatia. "NU TE-AM JIGNIT, SIMONA. TE-AM INTREBAT DACA MAI ESTI OM? SI INCA MAI ASTEPT RASPUNS. DA, ESTI! MAI TREBUIE INCA CEVA. SA-I DOVEDESTI ASTA, MAMEI MELE, CARE INCEPAND DE IERI< NU TE MAI PLACE ASA MULT."

BENDEAC a subliniat ca postul ANTENA este un post vizionat de un public numeros si ca , SIMONA alaturi de alti moderatori ar trebui inainte de toate sa fie interesati de faptul ca au niste responsabilitati. SE SIMTE SIMONA GHERGHE, RESPONSABILA? S-a simtit responsabila doar de iesirea din peisaj, de atitudinea reporterului HORATIU, care a facut exces de zel si i-a tras ciorapii IOANEI TUFAR. ASTA A DERANJAT-O PROFUND pe SIMONA.

A obligat-o cineva sa prezinte acest material josnic? MACAR SA FII SPUS INAINTE. SA ISI FI EXPRIMAT DEZAPROBAREA. ERA ALTCEVA. ACUM geaba incercari de a se justifica.

Ba mai mult se acuza prin scuzele pe care le adreseaza. Caci stiti voi cine se scuza se acuza. Hai, SIMONA CINE TE-A ATACAT PE TINE? IN ce fel ai fost jignita? Te-a durt PAREA ADEVARATA si CRUDA A PUBLICULUI CARE NU A FOST DE ACORD CU TINE SI TI-A SI ARATAT ASTA? MIRCEA BADEA s-a marginit sa fie NEUTRU si un pic acid. A rugat oamenii sa nu ii mai supere nici pe SIMONA GHERGHE, nici pe BENDEAC. CA SUNT SENSIBILI si una doua incep sa PLANGA.

In finalul cuvintelor sale catre GHERGHE, BENDEAC mai pune o intrebare. Si ii adreasaza un sfat de bun simt. "PREZINTA IN FIECARE ZI, GANDINDU-TE DACA, OARE, EU,  SIMONA GHERGHE M-AS UITA , AZI, LA ACEASTA ORA LA ACEASTA ENISIUNE. EU, SIMONA GHERGHE. SI DACA RASPUNSUL ESTE DA, INSEAMNA CA ESTI SINCERA". Si BENDEAC incheie cu semnatura UN GUNOI.

In lumea asta mare  suntem inconjurati de oameni de calitate dar si de oameni care in urma atitudinilor si a purtarilor reprobabile merita sa le spui GUNOAIE. DAR IN CAZUL DE FATA CUM SE VA INCHEIA ACEST RAZBOI intre doi domni si o domnisoara. CINE ESTE GUNOIUL? Totusi,putina decenta. DACA SE POATE.

IN PUII MEI, MERITA BENDEAC TITULATURA DE GUNOI? Si apropo, unde este cel mai vajnic admirator al SIMONEI? UNDE ESTE BOTEZATU? SA II IA APARAREA si sa il provoace pe BENDEAC in "lupta dreapta"? Cum, BOTEZATU este ocupat cu tratamentele de infrumusetare cu sange. Pentru a fi vesnic tanar.

Bravo, SIMONA GHERGHE,si nu uita. Decat sa iti plangi de mila oprobioului public la care esti supusa de cateva zile mai bine te-ai uita mai des in oglinda. Si NU SA ITI ARNJEZI BUCLELE , CI SA TE INTREBI. MAI SUNT OM?
MAI POTI CITI