Biografie Monica Petrica - Juriul "Romania Danseaza" Antena 1

Monica Petrica va face parte din juriul emisiunii "Romania danseaza" care va debuta in curand la Antena 1.

In varsta de 35 de ani Monica Petrica, prim-balerina la Opera Româna si partenera lui Razvan Mazilu în cele mai apreciate spectacole de dans contemporan din România, va fi jurat la show-ul “România danseaza”, unde va fi colega cu CRBL.
wiki biografie monica petrica romania danseaza

Faptul de a fi colega cu CRBl nu este ceva neobisnuit. In 2011 Monica Petrica dansa alaturi de Razvan Mazilu si CRBL in spectacolul Block Bach.

Block Bach un sepctacol care punea impreuna patru personaje total diferite: batrana de la bloc (Emilia Dobrin), un pic ticnita, baiatul smecher de cartier (CRBL), fata mironosita, constienta de calitatile sale fizice (Monica Petrica) si baiatul rafinat, cult (Razvan Mazilu).

Monica Petrica, a avut întotdeauna o larga deschidere catre multiple forme de dans, de la clasic si neoclasic la modern si contemporan, în coregrafii de Oleg Danovski, Alexa Mezincescu, Ioan Tugearu, Gigi Caciuleanu si Razvan Mazilu.

Monica Petrica a început sa cocheteze cu baletul înca de la 3 ani, când, împreuna cu unchiul sau, Alexandru Ilie, antrenor al lotului national de gimnastica, mergea la sala de balet a unei scolii sportive.

În clasa a IV-a, Monica a intrat din prima la sectia de coregrafie a Liceului de Arta George Enescu, unde a si absolvit ca sefa de promotie.

Dupa liceu, timp de doi ani, Monica Petrica a lucrat in Compania de dans clasic contemporan Oleg Danovski, alaturi de care si-a facut debutul ca balerina, in Taiwan, în “Frumoasa din padurea adormita”.

Mihai partenerul de viata al Monica Petrica este arhitect umblat prin ale esteticii si ale artei. Mihai si Monica Petrica s-au cunoscut la un Haloween party absolut intamplator, fara premeditare, foarte natural.

Care sunt motivele succesului Monicai Petrica? Sa o ascultam chiar pe ea, care declara intr-un interviu: "... 
Daca as spune munca, munca, as fi stereotipa, dar nu se poate fara. Munca si talentul sunt pietrele de temelie si las publicul sa decida cat e munca si cat e talent. ..."


MONICA PETRICA WIKI JURIU ROMANIA DANSEAZA
MAI POTI CITI