Biografia BOGDAN MOLDOVEANU aka HYPNO, cel mai bun regizor de videoclipuri si spoturi publicitare, unul si acelasi barbat cu fostul iubit dar tatal CAROLINEI fetita pe care o are cu ANA PATRICIU

BOGDAN MOLDOVEANU HYPNO. Asa il stiu toti, prieteni si apropriati. De unde HYPNO? Porecla devenita prenume i se trage de la trupa de goa in care a activat o perioada. Cum a ajuns BOGDAN MOLDOVEANU HYPNO sa fie unul din cei mai cunoscuti si apreciati regizori de clipuri muzicale, reclame si documentare?

BOGDAN MOLDOVEANU se pregatea pentru o cariera de avocat. Era student in primul an la DREPT cand l-a intalnit pe cel pe care il considera parintele sau spiritual. Vorbim de regizorul TUDOR GIURGIU care l-a invitat pe BOGDAN sa participe la niste filmari. BOGDAN a acceptat si de aici incepe povestea lui frumoasa de viata. Preferam sa vorbim de activitatea sa profesionala si nu de ascpecte ale vietii lui particulare.
Biografia BOGDAN MOLDOVEANU aka HYPNO Blog Vedete

Pentru ca sunt multi care nu stiu cine este BOGDAN MOLDOVEANU dar stiu ca el este prezumtivul "ginere" al marelui om de afaceri DINU PATRICIU. BOGDAN MOLDOVEANU a avut o relatie de citiva ani cu fata cea mare a lui DINU PATRICIU. Din relatia lui BOGDAN si a ANEI PATRICIU  a rezultat o fetita pe nume  CAROLINA CAROLINA este singura nepoata a lui DINU PATRICIU.

In lumina evenimentelor din ultima perioada, BOGDAN MOLDOVEANU s-a hotarat sa ceara un test de paternitate. Copila CAROLINA are doi ani si jumate. De ce tocmai acum? O avea BOGDAN motivele lui.
BOGDAN MOLDOVEANU si ANA PATRICIU nu au fost nicicand casatoriti.

ANA PATRICIU este recunoscuta nu numai ca fiica lui DINU PATRICIU dar este una din petrecaretele de familie buna din Bucuresti. Cei care ii sunt in anturaj stiu cel mai bine de petrecerile grandioase pe care le dadea ANA PATRICIU la vila din SNAGOB in lunile de vara cand parintele sau era plecat din tara.

Sa va mai spunem de marile iubiri ale ANEI care la 29 de ani este implicata intr-un proces ce are legatura cu afacerile tatalui? Sau de accidentul pe care l-a suferit, un accident de masina in care si-a rupt clavicula si care putea sa se tremine urat de tot? Se pare ca nu regizorul BOGDAN MOLDOVEANU este marea sa iubire in schimb este tatal fetitei sale.

Fiul fostului ambasador al PALESTINEI in ROMANIA, WALID AL BITOR a fost marea dragoste A ANEI PATRICIU. Acesta este unul din cei mai buni prieteni ai lui YASSER ARAFAT. Au avut o relatie intensa de patru ani. In prezent WALID AL BITOR este casatorit  cu o ata romanca DAIANA VOICU.

Cum relatia ANEI PATRICIU cu regizorul BOGDAN MOLDOVEANU NU a mai mers aceasta si-a gasit un alt iubit . Un tanar de 25 de ani, MIRCEA TELENJEAN este actualul iubit al ANEI PATRICIU.
Am putea sa spunem ca este o poveste despre noroc si ghinion daca nu ar fi vorba despre un clip cu acest nume regizat de BOGDAN MOLDOVEANU.

POVESTE DESPRE NOROC SI GHINION nu este singurul ce poarta semnataura lui HYPNO.

BOGDAN MOLDOVEANU este unul din cei mai respectati si profesionisti oameni din industria publicitatii de la noi. realizeaza reclame pentru clienti cu nume mare. Face si documentare.
WIKI BOGDAN MOLDOVEANU aka HYPNO

AMBROZIE realizat si regizat de BOGDAN MOLDOVEANU a devenit in scurt timp viral pe net. A urmat apoi SUBCARPATI, cu INTRO si cele doua parti.

Va spuneam ca vreme de trei ani BOGDAN MOLDOVEANU a lucrat ca asistent al regizorului TUDOR GIURGIU. A invatat multe lucruri asta dupa ce a invatat sa faca cafea. Asa e cu regizorii astia. Te invata cum sa o iei de la zeri. Si BOGDAN doar facea cafea. NU AVEA VOIE SA O DUCA PE PLATOU.

Dupa ce a plecat de sub aripa regizorului GIURGIU, BOGDAN a lucrat ca asistent de productie si apoi ca regizor de productie la agentia de publicitate MEDIAEST. A invatat despre  publicitate si a inceput sa lucreze. Si totul a iesit bine de vreme ce mai apoi a avut proiecte cu unii din cei mai mari clienti.

La agentia de publicitate ODYSSEY controlata de DINU PATRICIU a cunoscut-o pe ANA PATRICIU.

BOGDAN  MOLDOVEANU se mai lauda cu o performanta redutabila. Este unul din putinii regizori din tara care a lucrat cu faimoasa camera de filmat  PHANTOM. Cei care sunt in bransa stiu despre performantele acestei camere.  Pretul acestei camere este fabulos ajunge la 100 000 de dolari. In ROMANIA exista o singura camera PHANTOM care apartine unui englez  stabilit in Bucuresti, TONY FIORE.

Ce are special aceasta camera? Ne spune BOGDAN MOLDOVEANU cel care a si realizat un spot publicitar cu o asemenea camera. E vorba de o campanie pentru ASOCIATIA REACT.

"UNEORI OBTII NISTE LUCRURI LA CARE NICI NU TE ASTEPTI, CA NU AI CUM. IMAGINATIA TA MERGE LA 25 de FRAME-URI PE SECUNDA SI NU LA 800."

Spotul a fost realizat in colaborare cu VODAFONE in beneficiul CENTRULUI De TRANSFUZII BUCURESTI. Mai multe lamuriri despre ce poate face aceasta camera ne da tot BOGDAN.

"DACA LA O CAMERA NORMALA VEZI DIRECT ACTIUNEA, AICI E LA MODUL ACTIUNE -STOP SA VEDEM CE A IESIT. DACA LA O FILMARE OBISNUITA JUMATATE DIN IMAGINI "SE PUPA" CU CEEA CE VEDE REGIZORUL In TIMPUL FILMARII, LA SLO-MO (SLOW MOTION) E VORBA DE MAI PUTIN DE 25 %."

"SA FII FILMAT CU O ASTFEL DE CAMERA la 800 de frame-uri pe secunda E CA SI CUM TE-AI UITA DE APROAPE LA UN BEC APRINS."

BOGDAN MOLDOVEANU a colaborat cu OMUL CU SOBOLANI, SILENT STRIKE la realizarea  proiectelor sale. Tot BOGDAN MOLDOVEANU HYPNO a regizat reclamele  BANCII COMERCIALE TRANSILVANIA dar si reclama cu "ZANUL" care apare sub sigla BANCII TRANSILVANIA. Haioasa reclama!

BOGDAN iubeste diversificarea. A lucrat si la  campania de imagine a brand-ului TABU realizat de BRIGHTNESS ADVERTISING. A inceput de un an lucrul la un documentar despre calusari pe care spera sa il termine intr-o zi. Are mult de munca si ii place la nebunie ce face. Pregateste partea a 3-a  la SUBCARPATI. Alte proiecte de viitor sunt date de scurtmetraje. Are patru scurt metraje in lucru si spera sa termine macar doua.


BOGDAN MOLDOVEANU este extrem de ambitios. Atunci cand un regizor norgegian i-a aratat cum a realizat un spot in cinci cadre, BOGDAN i-a depasit performanta si a realizat un spot dintr-un singur cadru.

Lui BOGDAN ii plac lucrurile diverse si stiti dorinta lui secreta? Pentru o zi i-ar placea sa fie BATMAN.Dar el este deja un BATMAN in advertising-ul romanesc. Dovada stau performantele sale. A lucrat pentru clienti ca" SAMSUNG, ANIMEST,OGILVY, ODYSSEY, NONE, ROMPETROL,  PEPSI, TONY, DAKINO FILM FESTIVAL. Si cu cantaretii are o buna relatie. Se stie daca videoclipul unui cantaret poarta semnatura regizorului atunci cu siguranta va fi de succes. Dovada videoclipul LUCIEI numit SILENCE,CEA MAI FRUMOASA ZI. E atat de linistitor si rafinat!

Pentru ANIMEST ,BOGDAN MOLDOVEANU lucreaza din 2008. A pornit de la zero, a fost detrurnat de la cariera de avocat sar a ajuns unul dintre cei mai buni regizori. Dar cu multa munca si pasiune.

Fosta lui iubita,ANA PATRICIU traverseaza momente dificile . Sa ne uitam cu admiratie la munca si realizarile sale. Sunt mai importante decat toate cancanurile in care este aruncat fara voia lui. Firmele controlate de ANA PATRICIU fac obiectul unui proces intentat de AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA pentru datorii de sute de mii de euro.

Inspectorii ANAF au sesizat PARCHETUL iar procurorii au intocmit  pe numele ANEI PATRICIU un dosar de cercetare penala. Si cum sumele nu au fost achitate s-a inceput urmarirea penala . Procesul este in desfasurare.

BOGDAN MOLDOVEANU este departe de toate astea. El doreste sa stie doar daca CAROLINA este cu adevarat fiica sa. In rest isi vede de munca si pasiunea sa.
MAI POTI CITI