Biografia actorului model masculin BURAK OZCIVIT, BOIERUL MALKOCOGLU,fermacatorul si contoversatul general al SULTANULUI din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL

BURAK OZCIVIT este pe cai mari. Si in film si in realitate. 

Cine este BURAK OZCIVIT? Actor, si unul din cei mai faimosi tineri model cu premii la activ.

Doar era cat pe ce sa castige titlul de CEL MAI FRUMOS BARBAT MODEL DIN LUME in 2005.

A castigat titlul de cel mai bun model masculin al TURCIEI si locul secund la concursul BEST MODEL OF THE WORLD in 2005.

Este si actor iar faima i-a sporit si mai mult de cand joaca in serialul SULEYMAN MAGNIFICUL. Aici interpreteaza personajul unui boier  MALKOCOGLU.
Biografie BURAK OZCIVIT BOIERUL MALKOCOGLU

Am vazut doar ca a fost promovat de sultan drept slujitorul dedicat si consilier personal . Cum s-ar zice i-a suflat "functia " de sef  lui IBRAHIM. Hmm...

Pe cat de bine ii merg lucrurile in viata profesionala pe atat este BALI BEY{BOIERUL BALI}de nefericit in dragoste. Tocmai ce si-a inmormantat prietena si scumpa iubita devenita sotie pentru cateva ore. Sotia in film este frumoasa ARMIN.

De ce oare nu ii este dat boierului MALKOCOGLU sa fie fericit in dragoste? Si oare ce ii va rezerva aceasta noua promovare profesionala?

Si se va mai indragosti? HURREM SULTANA va reusi sa il atraga de partea ei,va reusi sa il vrajeasca? Doar HURREM este" fermecata" si ce barbat i-ar putea rezista?
BURAK OZCIVIT BOIERUL MALKOCOGLU IMAGINI BLOG VEDETE
La toate aceste intrebari vom afla raspunsul doar urmarind pe mai departe serialul SULEYMAN MAGNIFICUL.

Dar cine este in viata actorul BURAK OZCIVIT? Cine este acest barbat atragator? Bun actor,bun model ce are multe multe fan cluburi si a castigat simpatia si adoratia a mii de femei.

Ei, usurel se pare ca nu prea mai aveti sanse la inima lui. Actorul deja si-a programat nunta in aceasta vara. WOW!

Ce de nunti in vara asta printre actorii serialului SULEYMAN MAGNIFICUL. Si HURREM se marita,si BOIERUL MALKOCOGLU se insoara, se anunta o vara speciala.

BURAK OZCIVIT cauta sa se perfectioneze mereu pe plan profesional. Cat despre calitatile sale fizice ce putem spune? El stie ca este un barbat sexi.

Credem ca prezenta lui in serial a ridicat cotele de audienta ale serialului. BURAK are mii de fane de pe tot cuprinsul planetei si spunem asta fara exagerare.

Inalt, 1,84 cm inaltime, brunet, privire misterioasa si zambet cuceritor. Si ce zambet si cum rade cand este fericit. Are abilitatea de a transmite o energie pozitiva. Cine nu a suspinat cand l-a vazut in reclama CLEAR MAN, pe brunetul fermecator?

BURAK OZCIVIT s-a nascut la ISTANBUL la 24 decembrie 1984. A studiat FACULTATEA DE ARTE FRUMOASE si FOTOGRAFIE. Este cultivat si artist de doua ori, odata este model si a doua oara chiar iubeste arta. A studiat toate astea la UNIVERSITATEA MARMARA, si are si un masterat.
BURAK OZCIVIT WIKI BOIERUL MALKOCOGLU SULEIMAN

Si-a inceput cariera visand la asta pozand in diverse showuri de moda. Deci este pasionat si de moda. A muncit mult pana sa se poata bucura de succes. A colindat toata lumea si este un obisnuit al show-urilor de moda.

Si daca tot avea succes si in continuare activeaza in domeniu, BURAK OZCIVIT s-a lasat fascinat si de actorie. A fost cooptat in echipa serialului SULEYMAN MAGNIFICUL. Inainte de acest serial ,BURAK a aparut si in alte filme.

A lucrat pentru branduri ca  FARUH SARAK, ABBATE, TWEEN, NETWORK. Colaboreaza si in prezent cu MODEL S AGENCY. Si in viata reala brunetului ii merge bine. Se declara indragostit de partenera sa ,o fata de familie buna. Tata socru,un influent om de afaceri nu este de acord cu alegerea fiicei sale dar deocamdata nu a gasit o solutie sa ii desparta pe cei doi. La vara cei doi se vor casatori.

Pana atunci tot timpul BURAK il dedica muncii sale pe platourile de filmare. Este un barbat fericit. Si un actor iubit.

De catre milioanele de fani si fane. Nu putem decat sa ne bucuram de succesul unui actor turc a carui faima creste pe zi ce trece.

POZE FACEBOOK BURAK OZCIVIT BOIERUL MALKOCOGLUTurcia este apropape de tara noastra. Ce ati zice ca BURAK OZCIVIT sa fie protagonistul unui show in Romania?

Un show prezentat de CATALIN BOTEZATU. Ar putea BURAK OZCIVIT sa fie BURLACUL cel mai dorit? Raspuns ?

 NU! BURAK OZCIVIT se multumeste cu show-urile din tara sa. De pilda show-ul  BEYAZ SHOW in care a parut in 2007.

FILMOGRAFIE BURAK OZCIVIT
  • Eksi 18" 2006 (-18) (Murat)
  • Musallat (annoying), Horror, Turkey 2007
  • Zoraki Koca (Of necessity, husband), series, Turkey 2007/2008
  • Baba Ocagi (family home), Series, Turkey 2008/2009
  • Ihanet (treason), Series, Turkey 2010
  • Küçük Sirlar (Little Secrets), Series, Turkey 2010/2011
  • Muhtesem Yüzyil (The splendid century), series, Turkey 2011
MAI POTI CITI