Bijuteriile de lux Antonini, in magazinele Kultho Kultho din Unirea Shopping Center, Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping Cit

Veste buna pentru amtoarele de bijuteri de lux moderne, si mai ales pentru amatoarele de bijuterii de lux Antonini.

Bijuteriile Antonini sunt disponibile din acest an in magazinele Kultho din Unirea Shopping Center, Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City.

Magazinele KULTHO se remarca prin rafinamentul colectiilor de ceasuri si bijuterii prezentate intr-un cadru de lux autentic.
bijuterii de lux cu diamante antonini milano italia

In magazineleKULTHO veti descoperi atat manifestarea expresiei artistice transpuse in forme de bijuterii ce transmit putere si emotie, cat si expertiza ceasornicarilor perfectionata de-a lungul istoriei.

Dar sa revenim la Bijuteriile Antonini.

Bijuteriile de lux Antonini cuprijnd o gama larga de "opere de arta": inele, coliere si cercei, realizate din aur de 18 carate si infrumusetate de pietre pretioase si semipretioase precum diamante, ametiste, safire, agate, granate, cuart, rodocrozite, piatra Lunii, acvamarine si topaze.

Caracteristici bijuterii de lux Antonini:
  • Material: AUR 750 ‰,18kt (alb, galben).
  • Pietre pretioase: diamant, ametist, safir, agat, granat, cuart, rodocrozit, piatra Lunii, acvamarin, peridot, topaz.
  • Colectii: Anniversary, Panama, Porto Cervo, Roma, Santiago.
Realizate exclusiv in Italia, bijuteriile Antonini reflecta legatura puternica cu orasul Milano si traditia sa in industria bijuteriilor.Cu o istorie datand din 1919, faimosul brand italian de bijuterii Antonini a reusit sa castige o reputatie internationala deosebita.

Cu cele mai bune materiale, desene incredibile si o inalta calitate in toate modele de bijuterii, capodoperele Antonini pot fi gasite de azi inainte si in Romania, in magazinele Kultho din Unirea Shopping Center, Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City.
MAI POTI CITI