SIMONA GHERGHE da de pamant cu ANA VAIDA dar concluzia este ca Gherghe e mai mult decat "Penibila"

"Frumusica " SIMONA GHERGHE a reusit sa demonstreze celor care mai aveau indoieli proba caracterului sau. In emisiunea de ieri la "ACCES DIRECT in pauza dintre materiale, si-a uitat microfonul deschis. Si uite asa a auzit lumea cum isi trateaza invitatii si cat este de neutra in prezentarea subiectelor si a invitatilor.

PENÍBIL, -A, penibili, -e, adj. Care provoaca o impresie neplacuta, suparatoare; greu de suportat, apasator, jenant. – Din fr. pénible. (DEX)
Se pare ca SIMONA nu a auzit pana acum de ANA VAIDA aka SHARON STONE de ROMANIA. Privind cu jjind probabil la formele starletei, SIMONA si-a exprimat"cu gingasie" si delicatete parerea despre invitata. "CINE MAI ESTE SI PENIBILA ASTA?"
poze wiki ana vaida mireasa blog vedete

WOW!!! Dar ce parere buna ai despre invitatii tai? Tocmai tu care ai stranit-o pe IOANA TUFAR sa isi arate toate cele, tocmai tu care ai recunoscut ca unii invitati nu iti sunt pe plac. Pai invita-i draga doar pe cei care iti plac. Linguseste-te cum stii tu , cu vocea-ti mieroasa si zambet "felin " doar pe VADIM TUDOR, GIGI BECALI, CATALIN BOTEZATU.

Cu ce a gresit ANA VAIDA de este penibila? Nu discutam de ce face poate te-a deranjat ca are forme si nu a trebuit sa ia pastile de slabit ca tine. Si drept sa spun, TU SIMONA GHERGHE esti penibila ca toate ANELE VAIDA, IOANELE TUFAR!

Ca nu ai caracter si pozezi ca o mimoza intr-o tanara delicata asta am mai vazut! Si nu ar strica sa te uiti in oglinda si in proprii ochi sa iti privesti barna!

In emisiunea de azi a reluat subiectul cu paparazzi si ANDREEA MARIN. A vorbit cu MIHAELA RADULESCU pe care nu mai stia cum sa o perie mai bine. A si acum cateva emisiuni ai spus ca si tu ai fost urmarita de paparazzi. Vai, dar ce avem noi aici vorba lui CRBL? O SIMONA GHERGHE desteapta care a dat dovada de intelepciune cand li s-a adresat ziaristilor si le-a spus ca daca nu o lasa in pace va suna la 112.

Dar telespectatorii care se mai uita la emisiunea ta pot sa telefoneze la 112 sa scape de tine atunci cand intreci limita bunului simt? Ti-ar trebui o pereche de ochelari sa vezi ce fel de subiecte ai in emisiune. Si nu ar strica sa rasfoiesti cartea cu bunele maniere. Sau barem fii atenta cand se iau pauzele publicitare si inchide microfonul.
poze facebook simona gherghe vedete blog

Oamenii de bun simt nu se uita la emisiunea ta. Poate din plictiseala. Dar nu, iti urmaresti strict scopul de a "sparge audiente" de a obtine puncte de rating cat mai mari. De ce? Sa fii tu premiata ca omul de televiziune care a obtinut ratinguri bune. Sa participi la evenimente, sa porti ca "proasta" rochii de unde sa vada bine de tot poporul ca porti sutien, sa te "miorlai" cu glasul suav si sa te pozeze paparazii cand iti ridici salariul de la bancomat.

In emisiunea de azi a avut-o ca invitata pe DANA SAVUICA care implinea un numar de ani. Si de bine ce era ziua doamnei pe burtiera apare scris " DANA SAVUICA IN LACRIMI DE ZIUA EI". Pai de asta ai invitat-o?

Sa isi aduca aminte de momente triste? Si cat de neutra esti in subiectul PRIGOANA BAHMUTEANU... Nici macar nu esti in stare sa iti stapanesti emotiile si starile. Un ziarist trebuie sa isi pastreze cumpatul si sa ramana neutru in prezentarea subiectelor. El, ziaristul nu are voie sa isi arate emotiile. Parca asa ne invata manualul de jurnalism.

Dar ce te faci cu mititica de SIMONA care este o sensibila. Plange si ea cand are invitati care au suferit in copilarie. Si asa aflam of, ce stire pentru lume cat a suferit draguta in copilarie. Atunci cand a facut gimnastica si profesoara le mai altoia. Bine ca nu ai ajuns gimnasta!

Singura ei evolutie a fost ca a mai invatat sa spuna un TE ROG FRUMOS atunci cand isi roaga asistenta sa prezinte sponsorii.

Cu celelalte asistente nu facea asta. Li se adresa de parca era vataful pe mosie. Saraca RALUCa OGICA, cred ca nu a mai suportat un asemenea tratament si infatuare din partea unei asemenea sefe ca GHERGHE.

Nu ne-a spus ea in emisiuni ce simtita este si ca are 7 ani de acasa? Ieri nu ai dat dovada bunului simt. Si unde mai pui ca domnisoara GHERGHE preda si studentilor la cursurile tinute la INTACT MEDIA.

BRAVO, SIMONA GHERGHE! TINE-O TOT ASA! Data viitoare asteptam sa auzim cum injuri direct pe post. Ca doar tu ai voie! In postura ta de moderatoare ce cancan-uri. La ACCES DIRECT inveti cum  sa te porti cu invitatii!
MAI POTI CITI