MIhalea Calin biografia prezentatoarei Antena 1 inlocuitoarea Oanei Frigescu

Scurta biografie profesionala Mihaela Calin de la Antena 1

Data Nasterii Mihaela Calin: 21 mai 1983

Studii: Facultatea de Jurnalism - Universitatea de Vest Timisoara.

Mihaela Calin a urmat cursurile programului de master in Campanii de comunicare in relatii publice si publicitate - Universitatea Bucuresti
biografie mihaela calin blog vedete

De-a lungul celor 4 ani de când prezintă primul Observator al zilei, Mihaela Calin a demonstrat că determinarea, munca şi disciplina te pot transforma într-un profesionist, gata să facă faţă şi unui job care presupune să fi treaz şi coerent de la 3 dimineaţa, în fiecare zi.

Mihaela şi-a început cariera în media în 2003, ca şi colaborator al Radio Timişoara.

În 2005 are loc şi debutul Mihalei Calin în televiziune, în cadrul postului Analog TV Timişoara, unde evoluează ca reporter-prezentator timp de 3 ani.

Din 2008 Mihaela intră în echipa Antenei 1, ca şi editor-prezentator.

Atunci cand nu e in redactie pregatind stirile sau la pupitru, prezentandu-le, Mihaela este probabil la teatru, cu prietenii.

Daca este acasa, Mihaela Calin citeste sau viseaza, iar atunci cand nu o vezi dimineata la stiri, poti fi sigur ca e intr-o calatorie, caci pe langa dans, teatru sau lectura, calatoriile sunt una dintre pasiunile ei.

wiki mihaela calin prezentatoare tv antena 1
Wiki Mihaela Calin
Unde calatoreste este greu de spus, deoarece mereu vrea sa viziteze locuri noi, dar daca te intrebi ce citeste, ii amintim pe Gabriel Garcia Marquez, Virginia Woolf sau Pascal Bruckner.

Deşi în primă fază Oana Frigescu a fost înlocuită de Anca Rusu, cea care va fi de acum înainte în faţa telespectatorilor în timpul jurnalelor de la orele 13.00 şi 16.00 este Mihaela Călin.

"Dragilor, lucrurile se schimba putin in viata mea profesionala incepand de saptamana viitoare. De luni, va astept bucuroasa, asa cum ma stiti, la Observator 13 si Observator 16...." a scris Mihaela Calin pe pagina ei de Facebook.

UPDATE!  

Sâmbătă, 19 mai 2018, între 14:00 și 16:00, Mihaela Cãlin va transmite în direct pentru telespectatorii Antenei 1 imagini de la desfãşurarea marelui eveniment.

Detaliile unei nunți grandioase, cele mai importante momente din zi, dar și punctul culminant în care prințului Harry și Meghan Markle vor spune “Da!” în fața unui întreg popor fascinat de o poveste de dragoste cu titlu nobiliar, toate acestea vor face parte din ediția specială Observator, care va începe la 14:00, pe 19 mai 2018.