Mesaje, felicitari Valentines Day - felicitari Ziua Indragostitilor

Mesaje - Declaratii - SMS - Valentines Day "Be my Valentine" 

DE VALENTINES DAY SA AVETI O ZI A INDRAGOSTITILOR PLINA DE DRAGOSTE SI IUBIRE SINCERA

Be my Valentine
Pentru a trai am nevoie de batai de inima, pentru aceasta am nevoie de o inima. Pentru o inima am nevoie de fericire, te iubesc inima mea!

Mesaj De Ziua Indragostitilor, cu dragoste
De Ziua indragostitilor nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit... pentru ca pur si simplu nu are final! Vreau sa-mi petrec ziua de Sf Valentin cu tine pentru totdeauna.

Declaratii pentru Ziua Indragostitilor
Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

Cauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii..adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna.

Idee de Sf Valentin

Anul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus!

Ziua indragostitilor, 14 februarie 2013. Prilej de cadouri romantice, de mesaje dulci pentru el sau pentru ea. Felicitari de dragoste si iubire pentru Valentines Day. Cadouri online de Ziua Indragostitilor. related: valentines day, cadouri valentines, mesaje valentines day, mesaje valentines, felicitari valentines, cadouri valentines day, cadouri, mesaje de valentines, felicitari valentines day
MAI POTI CITI