Biografie Mihaela Geoana sotia lui Mircea Geoana si mama Ana Mariei Geoana

Scurt Wiki biografic Mihaela Geoana

Data nasterii: 26 februarie 1962
Zodie: Pesti
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Saten
Stare civila: Casatorita
Sot: Mircea Geoana
Copii: Un baiat Alexandru si o fata Ana Maria
Ocupatie: Arhitect
Studii: Institutul de Arhitectura Ion Mincu
Biografie Mihaela-Geoana-vedete-blog


Mihaela Geoana este o sotie si o mama moderna. Sotia fostului presedinte a Senatului recunoastea ca-i place uneori sa se imbrace in acelasi stil cu fiica ei, in varsta de 14 ani, Ana Maria Geoana.

"Am o pereche de blugi perforati cu jucarele atarnate, care, cand te misti, zdrangane. In mintea noastra ramanem mai tineri decat suntem in realitate si cateodata imi vine sa ies din casa in blugi rupti. Dar ma gandesc ca ma vede lumea asa si spune: Uite-o si pe sotia nu stiu cui cum se imbraca!"

Mihaela Geoana a recunoscut ca este un parinte destul de aspru, care nu ii da prea multa libertate fiicei ei.
"Incerc sa impun ore de venit acasa cum ar fi 24.00, ca sa nu mearga in cluburi. Dupa 16 ani mai iesea la petreceri, de cate ori trebuia sa vina acasa  si stateam treaza, sa vedem cu etilotestul. Am tot timpul control."

WOW cu etilotestul!

facebook poze ana maria geoana

Mihaela Geoana este implicata in numeroase proiecte caritabile, fiind presedintele Fundatiei Renasterea si presedintele Crucii Rosii Romania.

In 2001 Mihaela Geoana a pus bazele Fundatiei Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura impreuna cu Cristina Copos.

In 2011 Mihaela Geoana a fost realeasa, cu majoritate de voturi, pentru un nou mandat în functia de presedinte al Societati Nationale de Cruce Rosie Romana.

Sotia lui Mircea Geoana, arhitecta Mihaela, are un frate. Este vorba de Ionut Mircea Costea, implicat de-a lungul anilor in cateva afaceri asupra carora planeaza semne de intrebare.

Cumnatul Costea a fost, o vreme, secretar de stat la Ministerul Finantelor condus de Mircea Ciumara, apoi director BERD si, intr-un tarziu, presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL).
wiki mihaela geoana mircea geoana blog vedete

Mihaela Geoana se pare ca este aproape convinsa ca fenomenele parapsihologice exista cu adevarat.

Mihaela  a fost sigura ca sotul ei, Mircea Geoana, a fost "atacat energetic" in timpul dezbaterii finale dinaintea alegerilor prezidentiale din 2009: "Poate spun un lucru pe care...Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta, dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucati, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simtit atunci. Vreau sa spun ca am simtit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu".
MAI POTI CITI