Biografie Aurel Fratila - CV-ul iubitului Biancai Brad

Aurel Fratila va fi extradat de autoritatile romane in Statele Unite, sub acuzatia de terorism. 

Tatal copilului Biancai Brad a fost cercetat din 2006, insa abia acum s-a dat sentinta judecatoreasca.

Biografia lui Aurel Fratila  este interesanta si pentru relatia pe care a avut-o cu actrita Bianca Brad si alaturi de care are un fiu, Luca, de sase ani si jumatate.

In 2007, Aurel Fratila si Bianca Brad au trecut prin momente dramatice, in momentul in care Bianca a pierdut o sarcina cu doar cateva zile inainte de sarcina.

Aurel Fratila este un tip destul de cunoscut prin mediile mondene.

Povestea care strica CV-ul lui Aurelian Fratila  incepe in 2006.

Atunci, omul de afaceri Aurel Fratila ar fi conspirat cu un general din fortele aeriene iraniene.

Generalul i-ar fi cerut locotenentului roman, Aurel Fratila, sa-i aduca din Stalele Unite echipamente de ghidare pentru rachetele balistice.

biografie cv aurel fratila blog vedete
CV Aurel Fratila iubit Bianca Brad
Afaceristul Fratila ar fi primit 70 de mii de euro (?), livrati intr-o banca romaneasca.

Fostul ofiter Aurelian Fratila s-a aflat in vizorul procurorilor americani.

În 2006, acestia au cerut arestarea preventiva în vederea extradarii, dar judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au respins solicitarea.

Potrivit Agentiei de Presa Mediafax, Aurel Fratila a intrat în atentia autoritatilor judiciare americane, care au cerut sprijinul autoritatilor de la Bucuresti, având în vedere ca afacerile derulate de roman s-ar fi facut prin Romarm.

Aurel A. Fratila a urmat cursurile Sectiei Aeronave a Academiei Tehnice Militare, din Bucuresti, în perioada 1990-1996, în anul 1993 acordându-i-se gradul de locotenent.

Dupa absolvire, a fost repartizat la o escadrila de aviatie a Fortelor Aeriene ca inginer pentru exploatare, functie pe care a ocupat-o între 25 mai si 15 iunie 1996, data la care a fost trecut în rezerva.

Pe timpul întregii activitati desfasurate în M.Ap.N., Aurel A. Fratila nu a participat la misiuni în strainatate, se precizeaza intr-un comunicat remis presei marti de MApN.

"Nu stiu cum sa incep aceasta…declaratie… Stiu insa ca Aurel, cu care sunt impreuna din 2002, este nevinovat, cum de altfel au stabilit si organele judiciare din Romania (DIICOT), la finalul unei anchete complexe, desfasurata cu cativa ani in urma si anume, ca Aurel NU a savarsit nicio infractiune!..." a declarat Bianca Brad pentru realitatea.net

Doar pentru 70000 de euro... wow ceva este gresit in acest monden trist.
MAI POTI CITI