Biografia CORINA LAURA GEORGESCU prima presedinta femie care conduce CNA-ul.Deja a propus o amenda pentru ANTENA 3 in valoare de 300 de milioane

Cine este pentru publicul larg CORINA LAURA GEORGESCU ? Aceasta doamna a reusit sa ajunga la sefia conducerii CONSILIULUI NATIONAL al AUDIOVIZUALULUI (CNA). A fost validata de Parlament pentru functia de presedinta CNA.

LAURA CORINA GEORGESCU va avea un mandat de sase ani. Ce a facut pana acum ? Toata viata si-a dedicat-o presei. A lucrat timp de zece ani de zile in presa ca jurnalist si producator de televiziune. In perioada 1982 1993 alaturi de regretata FELICIA MELESCANU a pus umarul la ridicarea si formarea TELEVIZIUNII ROMANE INTERNATIONALE. Surprinzator prntru multi a colaborat si cu FLORIN CALINESCU la Chestiunea ZILEI.

Laura-Corina-Georgescu-Biografie-Blog-Vedete

Dupa cei zece ani petrecuti in presa CORINA LAURA GEORGESCU a facut o schimbare.Si-a dorit sa devina mama si a purces sa lucreze in administratia publica.Si acum colegii din GUVERN cunoscand-o au propus-o la sefia CNA. Dar care a fost motivatia fostei jurnaliste de a lucra la CNA?

"AM DORIT SA VIN LA CNA PENTRU A FI ALATURI DE CEILALTI MEMBRI AI CONSILIULUI.DE CE MI-AM DORIT SA VIN? EXISTA O PERIOADA IN VIATA FIECARUI OM IN CARE DESI TOATE JUDECATILE SPUN NU,El SPUNE DA. SI SUNT VIE MULTUMESC LUI DUMNEZEU, INCERC SA SPUN DA, INCERC, DA PUTEM. CRED CA AM VENIT IN PRIMUL RAND DIN RESPECT PENTRU CRISTINA TREPCEA SI NARCISA IORGA, DOUA FEMEI PE CAREA TREBUIT SA LE CUNOSC MAI INTAI DIN PRESA. CRED CA AM VENIT PENTRU RASVAN POPESCU, PENTRU MIHAI MALAI MARE, PENTRU CHRISTIAN MITITELU, PENTRU VALENTIN JUCAN, PENTRU LORAND TUROS, SA PUN UMARUL, SA FACEM TREABA, AM VENIT PENTRU TOTI COLEGII MEI CARE ASTAZI SUNT PUNCTE DE INTERES IN TOATE TELEVIZIUNILE SI SUNT MANDRA DE ACEST LUCRU.  AM VENIT PENTRU TOTI ROMANII CU CARE MA SOLIDARIZEZ IN SECUNDA IN CARE MA UIT LA TELEVIZOR."

Apoi a simtit nevoia sa mai multumeasca inca odata si vicepresedintelui  VIOREL VASILE BUDA pentru faptul ca a reusit sa asigure bunul mers al lucrurilor in CNA pana la validarea sa in PARLAMENT.

"VA MULTUMESC SI DUMNEAVOASTRA DISTINSILOR MEMBRI AI CNA PENTRU INCREDEREA PE CARE MI-ATI ACORDAT-O."

De ce atatea multumiri? Asa este frumos sa multumesti.  Dar este mare lucru sa vrei sa faci lucruri importante. Pentru linistea  colegilor si in semn de admiratie si pretuire. Dar mai presus de toate CORINA LAURA GEORGESCU a ales sa fie presedinta a CNA din solidaritate cu toti romanii. WOW!

Pe 10 ianuarie 2013 a avut loc o conferinta de presa. LAURA CORINA GEORGESCU a fost intrebata de jurnalisti daca nu cumva exista  vreo incompabilitate cu noua functie depresedinte al CNA. De ce au intrebat-o jurnalistii asta pe doamna presedinta? Pentru cei care  nu stiau aflati ca sotul doamnei presedinte este  editor de programe la programul de stiri al TELEVIZIUNII PUBLICE. Ce a raspuns doamna presedinta?
sedinta-cna-membri-vedete-blog

Iata declaratia sa pentru cei de la AGERPRES:  "NU STIU CUM AR PUTEA UN EDITOR DE LA DEPARTAMENTUL EMISIUNILOR INFORMATIVE SI SPORT DIN CADRUL TVR CARE REDACTEAZA STIRI SA FIE IN CONFLICT DE INTERESE CU FUNCTIA ASIMILATA RANGULUI DE MINISTRU, DAR PLATITA SUB SALARIUL UNUI CONSILIER SUPERIOR AL GUVERNULUI ROMANIEI DE ZECE ANI SA VINA IN CONTRADICTIE CU DECIZIILE UNUI ORGANISM COLECTIV, CARE INSEAMNA 11 OAMENI SI PRIMELE PATRU INSTITUTII DE STAT REPREZENTATE AICI."

Sa intelegem ca din punctul de vedere al CORINEI GEORGESCU NU ESTE DE NICIUN FEL INCOMBATIBILA cu functia de presedinta a CNA.

Aseara la emisiunea "SINTEZA ZILEI", MIHAI GADEA si-a anuntat publicul ca televiziunea ANTENA 3 a fost propusa sa primeasca o amenda pentru modul in care au fost prezentata alegerile. S-au propus amenzi pentru mai multe televiziuni. Daca toti ceilalti membri ai CNA au propus ca ANTENA 3 sa primeasca o amenda de 100 de milioane  se pare ca doamna GEORGESCU a plusat si a propus ca amenda sa fie in valoare de 300 de milioane.

Nu stim care au fost motivele care au determinat-o pe presedinta CNA sa mareasca amenda. Stim doar ca MIHAI GADEA a promis ca impreuna cu toti jurnalistii sa se apere si sa conteste aceasta amenda. De ce a fost luata in vizor ANTENA 3? Si care va fi urmarea acestor declaratii? Ramane sa vedem.

Iata care sunt ceilalti membri titulari ai CNA:

  • CORINA LAURA GEORGESCU- presedinte CNA-PNL
  • VIOREL VASILE BUDA- vicepresedinte-PNL
  • LORAND TUROS-UDMR
  • MARIA MONICA GUBERNAT-PSD
  • RASVAN POPESCU-PSD
  • FLORIN GABREA
  • CHRISTIAN MITITELU
  • ALEXANDRU VALENTIN JUCAN

In afara acestor mai intra si membri supleanti: NICOLETA NICOLAE IOANA-PNL, ORSOLYA EVA BOROS-UDMR, GHEORGHE BALASESCU PSD, MIRCEA VALERIU DEACA si ALEXANDRU ION GIBOI.

Se anunta vremuri interesante. CUM vor fi tratate televiziunile de catre membrii CONSILIULUI NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI? Toata lumea asteapta sa vada cum vor evolua lucrurile in aceasta institutie acum ca este condusa de o presedinta? Iar LAURA CORINA GEORGESCU vine din breasla jurnalistilor. Nu ca ar fi primul caz,mai exista si CRISTINA TREPCEA. Care ar fi rostul amenzilor? Sunt ele justificate? Un lucru e sigur.

CORINA GEORGESCU si-a inceput activitatea la conducerea CNA in forta.