Biografia BIANCA IORDACHE posibila asistenta la UN SHOW PACATOS si potentiala VEDETA in showbizz

Fanii insomniaci ai emisiunii UN SHOW PACATOS urmaresc mai cu fervoare emisiunile realizatorului DAN CAPATOS. De cand a plecat intempestiv  si a renuntat la postul de asistenta DANIELA CRUDU alintata si cunoscuta drept "CRUDUTA"s-a creat mare zarva. Si DAN a pornit intr-o noua aventura de cautare a celei mai frumoase si senzuale asistente. Si de atunci doamne si domnite se perinda pe la emisiune.

De la cela mai cunoscute la cele necunoscute, de la tinerele la mai putin tinerele toate incearca sa ademeneasca publicul si sa ii faca sa le dea un LIKE. Cele care au intrat in finala au trebuit sa treaca peste stresul de a aduna un numar de DA.
BIANCA IORDACHE BIOGRAFIE VEDETE BLOG

Zilele trecute in platoul emisiunii a venit domnisoara de numai 20 de ani BIANCA IORDACHE.

Arata bine, se misca bine dar asta nu trebuie sa ne mire. Domnisoarele trebuie sa invete de fapt trebuie sa stie sa danseze si sa faca un pic de animatie. BIANCA IORDACHE este dansatoare in club. Sa spunem numele clubului?  Cei care sunt admiratoriii BIANCAI stiu unde sa o gaseasca.

BIANCA IORDACHE bruneta "cretolina" masoara 1,71cm inaltime si are dimensiuni aproape perfecte"88-63-89. S-a nascut intr-o zodie artistica, zodia BERBECULUI la 19 aprilie 1992.Anul trecut ea a fost si protagonista unui incitant pictorial in revista cu iepuras. Ce cadou putea sa primeasca mai frumos?

BIANCA IORDACHE a fost MISS APRILIE 2012. Si-a sarbatorit ziua in club alaturi de prieteni si famile. Din luna octombrie a anului 2011 BIANCA este dansatoare in club.

Daca vi s-a parut ca o stiti de undeva acum ati aflat de unde. BIANCA IORDACHE este o ardeleanca ambitioasa care stie ce vrea de la viata. S-a nascut la DEVA. Parca ursitoarele stiau ca mica BIANCA va fi ca o stea si va straluci. In gradinita la sebari BIANCA era mereu in centrul atentiei si mama sa ii facea cele mai haioase costumatii.

LA 11 ani BIANCA IORDACHE era o obisnuita a spectacolelor de dans  de societate. Dupa terminarea liceului BIANCA deja lucra intr-un club. BIANCA IORDACHE pare a fi un gen atipic pentru zilele noastre.
Este ambitioasa si vrea sa isi croiasca un viitor prin forte proprii. Detesta oamenii ipocrti si mincinosi.

De ce spun asta? BIANCA stie ca este frumoasa dar nu se bazeaza doar pe atuurile fizice. Si i se pare ca a fi sexi inseamna sa ai atitudine si nu sa apari goala. Si totusi ea a aparut in revista cu iepurasi. I s-a parut ca este una din cele mai bune rampe de lansare spre drumul spre showbiz.

Fata are atitudine si tine mult la asta . Si spune ca niciodata nu a facut vreun compromis. E sigura ca are inteligenta si forta de a face tot ce isi propune si fara a face compromisuri. Asa gandea oare si DANIELA CRUDU la 16 ani cand a inceput sa faca modelling?

BIANCA IORDACHE e fericita cu jobul ei de dansatoare si prezentarile de moda. Ii place la nebunie ceea ce face si are de gand sa faca asta multi ani de aici inainte. I-ar placea sa lucreze in televiziune si viseaza poate sa modereze o emisiune. Dar asta mai tarziu.
BIANCA IORDACHE WIKI BLOG VEDETE

Ardeleanca chiar stie ce vrea. La numai un an de cand danseaza sansa i-a suras. Postul de asistenta intr-un show de televiziune ii poate deschide multe usi si drumul ii va fi in viata mai usor.

Cum isi intretine silueta? Danseaza tot timpul este o fire activa. Nu are stare. Si nici nu se gandeste la viitor pentru ca nu ii place sa isi faca niciun plan. Spune ca ii plac lucrurile neplanificate,lucrurile simple si frumoase.
Barbatul care ii va cuceri inima spune BIANCA trebuie sa fie amuzant inteligent si sa fie gata sa faca totul impreuna. De la gatit, alergat,plimbat pina la facut cumparaturi.

Calitatea cea mai mare a BIANCAI dupa propriile spuse este faptul ca mereu a fost o fata directa. Spune mereu ce crede. E DIRECTA. Nu e rau dar o avea si diplomatie? BIANCA spune ca este genul " CE E In GUSA E SI In CAPUSA.

Ardelencele sunt invatate din copilarie de mame si bunici sa stie sa gateascca. Asta ar fi un alt atuu al frumoasei BIANCA IORDACHE. Stie sa gateasca ceva mai mult de o omleta si pop corn. Ai spune ca asa ceva mai rar intalnesti. Dar asta este BIANCA, o fata frumoasa si ambitioasa gata sa ia de la viata tot ce este mai frumos. Am spune ca ar avea stofa de vedeta.
MAI POTI CITI