ANCA CARCU biografia unei Fete de la Pagina 5 PRM-ista dotata a lui CV Tudor

ANCA CARCU a ajuns vedeta in orasul Bistrita, dupa ce, în urma cu sapte ani, a pozat sexy în ziarul Libertatea, la rubrica Fata de la pagina 5. 

Acum, Anca Carcu, in varsta de 29 de ani, a vrut sa profite de aceasta notorietate pentru a ajunge deputat la alegerile parlamentare din 2012.

Dar nu a fost sa fie. Ancuta Carcu a pierdut cu brio. Insa nu se lasa.

biografie anca carcu vedete blog

Dupa ce a pierdut alegerile pentru un loc de deputat în Parlamentul Romaniei, peremista Anca Carcu nu cedeaza si vrea chiar mai mult decat un fotoliu caldut în Casa Poporului, aspirand la calitatea de europarlamentar si la sefia organizatiei PRM Bistrita-Nasaud.

Astfel, “sexy-peremista” si-a propus sa candideze în 2014 la alegerile europarlamentare pentru un loc de eurodeputat, tot pe listele partidului condus de C.V. Tudor.

Cu toate ca n-a mai avut de-a face cu ale politicii, Ancuta e sigura ca îsi poate învinge contracandidatii, profitând si de avantajele cu care a înzestrat-o natura.

Astfel, fosta Fata de la pagina 5 din Ziarul Libertatea spune ca are “cele mai tari «balcoane» de la care se poate tine un discurs”, dar, atentie, subliniaza ca acestea nu sunt accesibile strainilor.

Ancuta a cochetat si cu muzica, ea filmând în urma cu câtiva ani un videoclip în care juca rolul unei mirese nefericite. În rolul mirelui era pe atunci celebrul Jean Paler.

poze anca carcu facebook blog vedete
WIKI Politic de cancan cu Anca Carcu din Bistrita
Mai mult, talentele domnisoarei Carcu nu se opresc la muzica, tanara moderand uneori si emisiuni la un post de televiziune din orasul Bsitrita.

Acum Anca Carcu aspune ca l-a parat pe Gigi Becali la Consiliul de Combatere a Discriminarii.

Anca Carcu crede ca Becali sufera de un complex de inferioritate în fata femeilor, ca nu este în stare sa le faca fata într-o discutie libera, de aceea le ataca cu multe cuvinte jignitoare.

Si in finla o glumita despre Ancuta din Bistrita: "Autobiografia 'Anca Carcu - o drama printre cuvinte' a aparut în doua volume, din motive de grafica: nu încapeau amândoi sanii într-o carte."


Comentariile sunt inchise