Raluca Turcan Biografia unei blonde politiciene din Botosani

Cum alaegerile au trecut, rezultatele sunt zdrobitoare, ARD isi  linge ranile electorale, am zis sa prezentan CV-ul unie vdete din PDL. Si am ales CV-ul Ralucai Turcan.

Raluca Turcan este casatorita cu Valeriu Turcan, consilier al presedintelui Traian Basescu. impreuna cu care are un fiu de 5 ani, Eric Octavian Turcan.

PDL-ista Raluca Turcan s-a nascut la 2 aprilie 1976 in Botosani. Asadar o blonda moldoveanca politician, carte din 2008 si pana la alegerile de acum a fost deputat de Sibiu.
raluca turcan cv profesional blog vedete
CV Studii Raluca Turcan:

 • 1999 - ASE Bucuresti, Facultatea de Relatii Economice Internationale, diploma in economie
 • 2006 - Universitatea Transilvania Brasov, doctorand Marketing Politic
 • 1999 - SNSPA Bucuresti – masterand in Comunicare si Relatii Publice
 • 1996 - 1999 - Institutul Puskin, Moscova, Rusia, diploma in rusa comerciala
 • 4 aprilie 2011- 22 aprilie 2011- Universitatea Nationala de Aparare „Carol I”, Colegiul National de Aparare, Curs postuniversitar de perfectionare in domeniul securitatii si apararii nationale: Securitate si Buna Guvernare
Raluca Turcan a prins o bursa la Moscova (fiindca ea nu stia rusa, plangea cand o auzea, iar atunci cand era intrebata cum se numeste, ea raspundea ca are 20 de ani – dar cu toate acestea a studiat in Rusia).

Din intamplare si fiindca n-a mai vorbit de mult limba rusa, desi a studiat ani de zile relatiile economice internationale in rusa, a cam uitat limba. Dar, daca vede mai multe filme, incepe si isi reaminteste. Nu tot ce stia in anii tineretii insa.

Din 2000 pana in 2004, cand Raluca Turcanu a decis sa faca pasul spre politica, a fost consilier in politica. Experienta de consilier, de om din spatele scenei, a fost nu numai utila, ci si decisiva pentru hotararea de a face politica. Credea atunci si mai crede si acum ca a face politica inseamna posibilitatea de a realiza lucruri care sa schimbe in bine viata oamenilor.
raluca turcanu biografie blog vedete
Wiki Activitate politica Raluca Turcanu:  
 • Iunie 2012-prezent-Vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal
 • Decembrie 2007 - mai 2011 - Vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal
 • Martie 2007 - decembrie 2007 - Vicepresedinte PLD
 • 2004 - 2006 - membru in Biroul National de conducere al PNL
 • 2002 - 2004 - consilier al Presedintelui PNL
 • 2000 - 2002 - consilier al presedintelui Consiliului National al PNL
O biografia Ralucai Turcan, biografia politica se invarte deci in jurul a doua mari partide PNL si PDL. Din pacate (sau fericire) PDL a ajuns o umbra a ceea ce a fost. Iar domana Turcan ar putea sa se intoarca la activitatea de consiliera politica, daca la redistribuiere nu prinde un loc in Parlament.
MAI POTI CITI