OANA FRIGESCU Biografia prezentatoarei Observatorului Antena 1


Oana Frigescu scurt CV

Data Nasterii: 13.02. 1981

Studii: Academia de Studii Economice Bucuresti, Studii Economice in Limbi Straine - sectia in limba engleza.A urmat si cursurile masteratului in Comunicare si Relatii Publice, S.N.S.P.A.
cv oana figescu observator antena 1 vedete blog


2003 - A.S.E – Facultatea de Studii Economice În Limbi Straine – sectia în limba engleza
2005 - Masterat În Comunicare si Relatii Publice, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA
2002 – reporter la Realitatea TV
2004 – reporter la B1TV – departamentul de stiri
2005 - reporter special la „6! Vine Presa”
2005 – co-prezentator al emisiunii „Viata Dimineasa”
2007 - prezentator al rubricii sport - „Ora de stiri”, TVR2
2008 - prezentator al Euro stiri, TVR1
2008 - prezentator al rubricii sport din cadrul Jurnalului TVR
2009 - prezentator al Observatorului de weekend, Antena 1 (alaturi de Alex Ferariu)
2009 - prezentator al Observatorului 13 si Observatorului 16, Antena 1

Oana se pricepe la snowbording si la intretinut atmosfera in grupul de prieteni. In compania acestora se simte foarte bine, asa ca daca nu e in redactie si nici la pupitru, sunt mari sanse sa fie la o plimbare alaturi de ei, iar daca nu, acasa, cu o cana de ceai alaturi si o carte interesanta in mana.

Oana Frigescu cu drag Octavian Paler, Mihaela Nicola, Garcia Marquez sau Dostoievski, eventual in timp ce asculta Queen, Michael Jackson, Keane, Mika sau Amy Winehouse.

In 2011, la 30 de ani, Oana Frigescu trecea prin cea mai mare incercare a viatii ei. Divortul de Andrei Badiu a devenit subiectul preferat al tabloidelor, iar speculatiile pe tema despartirii celor doi continua sa umple paginile ziarelor.
oana frigescu biografie blog vedete

Oana a marturisit atunci ca a fost batuta crunt de omul de afaceri cu care s-a maritat pe 2 iulie 2009 si cu care are o fetita numita Maria. Stirista de la Antena a cerut judecatorilor sa ii acorde ei tutela deplina a micutei Maria si sa il oblige pe Andrei la plata unei pensii alimentare de 2.000 de RON.

Dar ca sa incheim intr-o nota vesela a acest scurt wiki Oana Frigescu sa incheim cu o declaratie facuta de vedeta Antena 1 intr-un interviu: "Trebuie sa te implici, sa fii capabil sa te daruiesti fara a astepta ceva in schimb, sa fii intotdeauna receptiv la nevoile celuilalt, sa aduci mereu imbunatatiri in conduita si in imaginea ta, iar rezultatul va fi uimitor".