Biografia Lavinia Postolache, MISS WORLD 2010 traieste mirajul HOLLYWOOD-ului,a primit un rol principal intr-un film si vrea sa se stabileasca In America

LAVINIA POSTOLACHE s-a nascut la PITESTI la 21 aprilie 1989. Frumoasa care in 2010 a castigat concursul  MISS WORLD 2010 s-a bucurat de atentia parintilor NUTI si ION POSTOLACHE, un om de afaceri. Desi nu a trait in epoca comunismului, LAVINIA a inceput sa isi faca planuri de viitor. Tocmai in AMERICA, acolo unde visa sa ajunga actrita.
Lavinia_Postolache_Biografie_Blog_vedete

Colegii de la COLEGIUL ECONOMIC " MARIA TEIULEANU" zambeau  atunci cand ascultau la ce viseaza colega lor. Dar la 15 ani a sosit momentul debutului pe scena . LAVINIA POSTOLACHE era deja o tanara cu un fizic de top model. Extrem de naturala, la cei 1,75 cm inaltime, cu dimensiuni de 87-63-90 cm, a facut prima reclama din viata la un produs cosmetic.

A defilat pentru creatori ca IRINA SCHROTTER si CATALIN BOTEZATU. Dupa doi ani de liceu petrecuti in orasul natal, LAVINIA isi ia inima in dinti si cu acordul si sprijinul parintilor pleaca in AMERICA.

A ajuns pe taramul fagaduintei intr-un exchange student in 2006 in CALIFORNIA. S-a inscris la un liceu  in LODI si a locuit la o familie americana.

"CEEA CE CITISEM IN CARTI SI VAZUSEM IN FILME CHIAR ERA ADEVARAT. MA ASTEPTAM SA FIE O EXAGERARE DAR REALITATEA M-A CONTRAZIS LA MODUL CEL MAI PLACUT."

LAVINIA  a studiat un an de zile si la UNIVERSITATEA DI N MONACO.

DIN MONACO a ajuns la NEW YORK si  de doi ani de zile din 2010 traieste in LOS ANGELES.

La NEW YORK a facut cursuri intensive de actorie. LAVINIA spune ca orasul in care nu te plictisesti niciodata va ramane orasul ei de suflet. Pentru diversitatea culturala, toleranta, privelisti, atmosfera.

A fost una dintre castigatarele concursului COOL GIRL iar rezultatele deosebite la invatatura au facut-o sa mai castige un premiu acela de cea mai buna eleva din EUROPA De EST.
Lavinia-Postolache-Poze_Rare_Blog_vedete

A reprezentat, Romania la concursul MISS WORLD si acum se pregateste pentru un alt concurs al carui premiu este de 100.000 de dolari. In ianuarie 2013, LAVINIA POSTOLACHE va reprezenta tara noastra la concursul MISS QUEEN OF THE WORLD.

Se antreneaza, face mult sport si este atenta la dieta. A aparut deja pe coperta reputatei reviste VOGUE, AMERICA. Si intre timp a primit si primul ei rol  in filmul FALSE COLOURS.

LAVINIA POSTOLACHE va intra in pielea primului personaj acela al secretarei unui cunoscut senator care isi ba pierde viata in urma prabusirii avionului.

LAVINIA va intra in posesia informatiilor personale ale senatorului si va afla informatii despre guvern si despre IRAK. Mai mult nu spunem, asteptam sa vedem filmul. Cert este ca LAVINIA a insotit echipa de filmare prin GERMANIA, SAN FRANCISCO,  WASHINGTON< LOS ANGELES si IRAK.

Romanca din PITESTI si-a vazut visul transformat in realitate. In sfarsit va ajunge sa isi vada numele pe afisul unui film produs la HOLLYWOOD.

E primul pas in cariera de actrita la care a visat ani de-a randul. " CULORI FALSE" e filmul de debut si LAVINIA a bifat primul rol principal. Asteapta o viza pentru a putea lucra cu acte in regula in domeniul artistic. S-a adaptaat la viata de aici si nu se gandeste sa revina in ROMANIA.

"VIITORUL MEU SE LEAGA DE AMERICA. AICI E CASA MEA ACUM, IAR ROMANIA este CASA MEA DE PESTE OCEAN."

Gratie perseverentei, hazardului, situatiei financiare bune de acasa, LAVINIA este pregatita  sa infrunte cetatea filmului. Atunci cand i se face dor de gradina bunicilor, de vestitele rosii romanesti, de gustul supei de acasa, de prieteni, LAVINIA vorbeste la telefon cu parintii.

Care imediat zboara spre AMERICA pentru a mai petrece timp cu fata lor de care sunt mandri.  LAVINIA POSTOLACHE , noua romanca admiratade americani. Drumul ei spre HOLLYWOOD a fost mai lin decat al superbei MADALINA GHENEA.  Si nici nu a trebuit sa bifeze vreo relatie sau vreun flirt cu un actor celebru. Si sa stiti ca LAVINIA l-a cunoscut pe LEO DI CAPRIO pe care il considera unom extrem de normal la cat de sus a ajuns profesional.
Lavinia-Postolache-Wiki_vedete_blog

Si este de parere ca nu e greu sa ajungi sa cunosti personalitati, actori celebri. IMPORTANT ESTE SA AJUNGI SA LUCREZI CU EI. Ce oameni admira LAVINIA din lumea actorilor si regizorilor americani?

Spune ca ar fi incantata sa aiba sansa sa lucreze vreodata cu regizori ca QUENTIN TARANTINO, MARTIN SCORSESE, GUY RITCHIE.

LAVINIA POSTOLACHE are aliati de nadejde care dupa spusele ei i-au facut "aterizarea" pe pamantul american  lina si confortabila.

" IN TENTATIVA MEA DE A MA ACOMODA CU UN NOU MOD DE VIATA UN ROL IMPORTANT L-AU JUCAT TOTI CEI DIN JURUL MEU, DE A CAROR PRIETENIE M-AM BUCURAT. COLEGII SI PROFESORII M-AU ACCEPTAT CU DRAG SI ASTFEL "ATERIZAREA" PE PAMANTUL AMERICAN A FOST MAI USOARA."

Si iata cum trecand prin modelling, romanca a ajuns la actorie. E drept ca si atuurile fizice i-au fost de ajutor. Si LAVINIA spune ca se bucura ca americanilor nu le pasa din ce colt al lumii vii. E important cum te porti si ce ai in suflet.  A fi reprezentanta a unui concurs de MISS WORLD, devii persoana publica, lucru ce iti deschide usi.

Acum LAVINIA isi doreste din suflet sa castige MISS QUEEN OF THE UNIVERSE. Sa ii tinem pumnii si sa ne pregatim sa fim mandri de succesul conaltionalei nostre. In curand LAVINIA va deveni americanca de origine romana.

Si uite asa, copiii generatiei nascuti la REVOLUTIE au sansa sa faca lucruri de neimaginat in vremurile comunismului. Un gram de noroc si o situatir financiara care sa iti inlesneasca un pic drumul plus ambitia si dorinta de a reusi. Si de a nu te da batut. Si de a crede in fortele tale. ATAT E NECESAR sa visezi si visele sa ti se transforme in realitate. In sfarsit cineva ca LAVINIA are curajul sa spuna ca vrea sa traisaca visul american. SI SE VA INTOARCE IN ROMANIA doar in vacante.

LAVINIA POSTOLACHE  isi doreste recunoastere si o cariera. Si le va avea. DAR NU IN ROMANIA!

Din pacate. La noi multi au ramas tributari mentalitatilor vechi atunci cand aud de vreo MISS care a reusit in strainatate. LAVINIA vrea sa demonstreze contrariul. Nu conteaza doar fizicul, mai trebuie sa ai si ceva in cap. Si nu ganduri doar de petreceri, rochii, calatorii. VIITORUL SUNA BINE pentru LAVINIA POSTOLACHE. Si nu ii este teama de efort, greutati si ceva sacrificii.
MAI POTI CITI