Biografia CAN ATES, iubitul actritei MERYEM UZERLI,Sultana HURREM din SULEYMAN MAGNIFICUL-SUB DOMNIA IUBIRII

Viata este roz pentru actorii din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL-SUB DOMNIA IUBIRII. 

Mai ales pentru SULTANA HURREM ,actrita MERYEM UZERLI.

Frumoasa blondina a reusit sa isi gaseasca sufletul pereche in ISTANBUL.

CAN ATES WIKI BLOG VEDETE
Ba mai mult  se spune ca iubirea dintre cei doi se va finaliza printr-o frumoasa nunta in vara anului 2013.

Cine este iubitul si viitorul sot al frumoasei MERYEM? Clevetitorii vor trebui sa  gaseasca alte birfe. MERYEM UZERLI spune ca pe nedrept a fost acuzata de faptul ca i-ar fi distrus aproape casnicia actorului HALIT ERGENC,actorul ce interpreteaza rolul magnificului  SULEYMAN.

Unii au indraznit sa spuna ca ar avea si alte preferinte  in afara celor normale. Sau ca ar vana toti barbatii colegi din serial. MERYEM le-a catalogat pe toate minciuni sfruntate si rautati.

Oare nu e firesc sa existe o anumita armonie intre colegii de platou? Si descoperind orasul,atmosfera tihnita din ISTANBUL, MERYEM si-a gasit si barbatul iubit. Si nu este orice barbat.

Este brunet, chipes si poarta barba,de zici ca e sultan. De cand sunt un cuplu, MERYEM UZERLI si CAN ATES sunt vanati peste tot de paparazzi. CAN ATES  este un influent om de afaceri si un fost sportiv de elita. A jucat de 125 de ori in NATIONALA DE POLO A TURCIEI.

Vorbeste fluent engleza. Este unul din membrii fondatori ai firmei POLO SIGORTA. Firma are certificat de calitate TSE-EN_ISO 9002 si un portofoliu de peste 250 de clienti. Domeniul in care activeaza CAN ATES sunt asigurarile.

CAN ATES BIOGRAFIEI BLOG VEDETE
In prezent CAN ATES este unul din presedintii in consiliul de administratie al firmei  MARTIN &MARTIN.

CAN ATES are o vasta experienta in acest domeniu intersant si banos. A facut numeroase specializari in strainatate in domeniul evaluarii  gradului de risc. Participa la seminarii, intalniri de afaceri si chiar tine prelegeri.

Este membru al TABA- TURKISH AMERICAN BUSINESS COUNCIL, EBA- EUROPEAN BUSINESS ASSOCIATION si GYIAD- YOUNG  MANAGERS AND BUSINESS ASSOCIATION. MERYEM este o actrita pe val, iar CAN ATES este un om de afaceri de succes. Desi multi credeau ca o asemenea poveste de iubire nu prea ar avea sanse de supravietuire, ei,frumosi si de suuces au demonstrat contrariul.

Dragostea lor este arzatoare incat isi doresc sa devina sot si sotie. Ce se va intampla ,amanunte despre organizarea nuntii, locatie, si invitati vom afla. Ce este sigur  e doar faptul ca se iubesc iar colegii actori ii vor fi aproape actritei MERYEM UZERLI.

Toti actorii implicati in serial muncesc mult iar atmosfera este placuta. Toti se sprijina si se bucura impreuna de succesul muncii lor. Si sa nu uitam deja s-au finalizat trei sezoane ale serialului si pot urmasi alte sezoane.

Si daca publicul o iubeste pe HURREM, ea SULTANA are un zambet pentru fiecare. Si fanii se bucura de faptul ca HURREM este si in realitate indragostita. Oricat de incarcat este programul, MERYEM UZERLI tine legatura cu fanii si prietenii pe blog. Acolo a si postat poze cu iubitul,frumosul CAN ATES.

meryem-uzerli-can-ates-actori-suleiman-magnificul

Si trebuie sa recunoastem ca MERYEM UZERLI si CAN ATES sunt un cuplu de tineri frumosi. Se pot mandri cu cariere de succes si merita sa fie fericiti.
MAI POTI CITI