Biografia actritei NUR AYSAN aka ASIYE NUR FETTAHOGLU, SULTANA MAHIDEVRAN,prima sotoe a SULTANULUI SULEYMAN MAGNIFICUL

ASIYE NUR FETTAHOGLU este numele intreg al actritei care ii da viata personajului SULTANEI MAHIDEVRAN, PRIMA SOTIE  OFICIALA a SULTANULUI SULEYMAN MAGNIFICUL.

Pe generic actrita apare ca NUR AYSAN, acesta fiind numele dupa ex sotul din viata reala, un important om de afaceri pe nume MURAT AYSAN.
NUR AYSAN POZE FACEBOOK VEDETE SULEIMAN MAGNIFICUL.

Dupa divortul de sotul sau, NUR a revenit la numele sau FETTAHOGLU si acesta este folosit in filme, prezentari, show-uri. NUR este una din cei cinci frati ai familiei FATMA si SINAN FETTAHOGLU.

Dupa NUR , cealata fata a cuplului FATMA si SINAN este  SELVIMAZ FETTAHOGLU.

NUR FETTAHOGLU s-a nascut in zodia SCORPIONULUI la 12 noiembrie 1980, in DUISBURG, NORTH RHINE WESTPHALIA, GERMANIA. Are dubla cetatenie turco-germana dar traieste in TURCIA de multi ani la ISTANBUL..

Masoara 1,69 cm inaltime si are alura de fotomodel. De fapt nu este deloc straina de podiumurile de moda . Frumusetea sa a fost "exploatata" in numeroase reclame la diferite produse. Si este obisnuita cu  munca pe platouri. Mai mult, aflati ca frumoasa cu ochi superbi a lucrat o perioada ca reporter de teren si prezentatoare de stiri, si in domeniul financiar la postul SKY TUK.
NUR AYSAN WIKI VEDETE BLOG

A terminat liceul la BESIKTAS si a absolvit UNIVERSITATEA HALIC sectiunea design vestimentar. ESTE O FASHIONISTA IMPATIMITA.  Se imbraca cu un gust desavarsit si vorba aceea, poate purta orice, chiar si un sac si rezultatul este incantator.

NUR este cameleonica. A avut parul coafat  in diferite feluri, de la par drept, lung cu breton, sau  mediu.
A fost pe rand si bruneta si blonda si roscata.

Camera o iubeste pur si simplu. OCHII  EI , CULOAREA si forma ar intra oricand intr-un top al celor mai frumosi ochi alaturi de  indianca  AISHWARYA RAI.

Inainte de a fi cooptata in echipa serialului SULEYMAN MAGNIFICUL, NUR era cunoscuta si apreciata pentru jocul in alte filme si seriale.

Serialul "IUBIRE ASCUNSA" din 2007 a fost tare iubit in TURCIA si NUR a facut echipa cu  ILKAZ

Publicul si-a dorit ca NUR sa fie partenera actorului si in viata reala.
Nur-Aysan-Biografie_vedete_blog

FILMOGRAFIE NUR FETTAHOGLU

2007- GONUL SALINGAGER-rol- AYLIN  ANSORY- serial TV
2007-BENDEN BABA OLMAZ-rol- TULAY CENK- serial TV
2008- ASK-I MEMU YOREOGLU-rol PEYKER-serial Tv
2011- KUTLAR VADISI FILISTIN- rol- SIMONE-FILM
2011- MUHTESEM YUZYIL- MAHIDEVRAN GULHAR SULTAN
2011- GISE MEMURU- rol- KADIN-Film

SULTANA MAHIDEVRAN GULHAR ,numele ei inseamna ROSE OF SPRING, in serial.

Popularitatea de care se bucura filmul a facut-o pe NUR sa dea interviuri si sa apara pe copertile unor reviste renumite cum ar fi TILERAMA din GRECIA.

Apare alaturi de actorul HALIT ERGENC, SULTANUL SULEYMAN.

Putini stiu ca NUR se zice ca ar fi avut o legatura de dragoste in viata reala cu  SULTANUL SULEYMAN

Zvonuri sau nu au fost destui care i-au dat drept un cuplu. In orice caz asta se putea intampla dupa divortul actritei, casatorita in 2008 cu afaceristul MURAT AYSAN.

NUR este cunoscuta publicului  si datorita numeroselor reclame in care a aparut. Amintim doar unele din cele mai importante.
Nur-Aysan-Actrite-Turcia_Blog-vedete

A filmat pentru reclame ca" UKER FIDELLA, DOVE, MOTHER S DAY. NUR canta in showuri de televiziune alaturi de cantareti renumiti, e plina de buna dispozitie, vesela, energica si de o eleganta rafinata.

Are o mare pasiune pentru haine, adora cafeaua de la SABAYA CAFE. Adora sa calatoreasca iar vacantele sunt tot mai putine si scurte de cand joaca in SULEYMAN MAGNIFICUL.

Se intelege de minune cu toti colegii si a fost deseori vazuta la plimbare in comapania SULTANEI HATICE.
Este o prezenta dorita la evenimentele mondene.

NUR se implica si in actiuni umanitare. Alaturi de colegii din film s-a implicat  in construcitia unui orasel destinat copiilor abandonati sau cu probleme la IZMIR.

NUR este o femeie mandra independenta activa. Frumoasa, celebra si dorita. La 32 de ani este una dintre actritele de marca ale TURCIEI. Si sunt multi romani care o admira si este eroina favorita din serial.

Ce se va intampla cu viata SULTANEI MAHIDEVRAN, asta putem afla doar urmarind acest serial.