WIKI-ul micutei actrite MACKENZIE CHRISTINE FOY,copilul vampir al cuplului BELLA SWAN si EDWARD CULLEN in TWILIGHT SAGA-BREAKING DAWN

Are 12 ani si deja a pasit cu multa gratie pe covorul rosu si nu ar trebui sa ne mire daca am sti ca si-a inceput cariera la doar 4 ani. Este model si actrita. Se numeste MACKENZIE CHRISTINE FOY. MACKENZIE este pentru prieteni KENZ si KENZIE.

mackenzie-foy-wiki-blog-vedete
Este nascuta in zodia SCORPIONULUI la 10 noiembrie 2000. A aparut in campanii si defilari de moda ale unor cunoscute case de moda" GAP, HILL, RALPH LAUREN, JONES APPAREL, THE WALT DISNEY COMPANY, PANTENE, RUBBERMAID.

Delicatetea,chipul ingenuu si silueta zvelta sunt calitatile micutei care masoara doar 1,32cm inaltime.

Nu stim daca KENZ este preocupata de moda doar dar este sigur ca si-a facut debutul ca actrita in cele doua parti ale saga TWILIGHT, ultima parte BREAKING DAWN.

MACKENZIE o interpreteaza cu mult aplomb pe fiica jumatate vampir, jumatate om al cuplului BELLA SWAN si EDUARD CULLEN. Actrita a povestit reporterilor americani ca s-a simtit extraordinar pe platouri. Iar ROB si KRISTEN adica ROBERT PATTISON si KRISTEN STEWART sunt persoane amabile si dragute si este placut sa ii ai in preajma.

KENZ a fost rasfatata pe platouri cu imbratisari,incurajari si pentru ea a fost o experienta de neuitat. Nici macar nu a citit cartile iar de vazut nu a vazut decat o parte din film. MACKENZIE este copilul minune al HOLLYWOOD-ului. E curios ca nu are FACEBOOK dar admiratorii i-au creat un site unde cei dornici sa afle vesti despre viata ei o pot face.

mackenzie-foy-biografie-blog-vedete
A aparut in seriale de televiziune si deja are in agenda doua filme pentru anul viitor.

MACKENZIE CHRISTINE FOY este o stea in devenire. Se descurca de minune,da deja interviuri si nu are trac. Are tot timpul sa isi construiasca o cariera. Si sa speram ca fanii vor dori sa o vada  si in alte roluri.

Ar fi pacat  ca acest rol din SAGA TWILIGHT sa fie singurul de succes. Asta daca ne gandim ca pustiul DENNIS din  DENNIS PERICOL PUBLIC nu a mai cunoscut succesul desi a mai jucat in alte filme.

BRAVO, MACKENZIE CHRISTINE FOY! Esti adorabila!


FILME CU MACKENZIE CHRISTINE FOY

Wish You Well (filming)

2013 The Conjuring (post-production)

2012/I Plastic Jesus (post-production)

2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Renesmee

2012 R.L. Stine's The Haunting Hour (TV series) Georgia Lomin / Natalie
– The Return of Lilly D (2012) … Natalie
– Red Eye … Georgia Lomin

2011 Saga Amurg: Zori de zi - partea I Renesmee

2010 Hawaii Five-0 (TV series) Lily Wilson – Ho'apono (2010)

2010 FlashForward (TV series) Kate Erskine – Blowback (2010)

2009 'Til Death (TV series) Little Girl – No Complaints (2009)
MAI POTI CITI