Wiki Magda Bistriceanu de la PSD la MRU o "amazoana bruneta"

CV politic Magda Bistriceanu (FOTO), frumoasa bruneta PSD-ista care a ales Forta Civica.

Magda Bistriceanu este simpatica bruneta care declara din vara ca nu a fost de acord cu suspendarea presedintelui si ca ea va vota impotriva la referendum.

poze facebook magda bistriceanu vedete blog
Magda Bistriceanu Wiki
Magda Bistriceanu, imaginea PSD din campania electorala pentru europarlamentarele din 2007 (numita si "amazoana lui Geoana"),  a decis acum sa demisioneaze din partidul lui Victor Ponta pentru a se înscrie în Forta Civica a  lui Mihai Razvan Ungureanu.  Devenind astfel "amazoana lui MRU".

CV-ul politic al Magdei Bistriceanu se lega de PSD, insa cum timpul nu asteapa si in viata inveti din "greseli" Magda a ales sa faca un viraj impresionant, dand politica de stanga pe cea de dreapta.

Magda Bistriceanu este nascuta pe 13 august 1972, iar cel care a descoperit-o si aruncat-o in valurile jocurilor politice este Liviu Dragnea.

Revenind la biografia personala a Magdei Bistriceanu, va mai spunem ca "bruneta amazoana" a lui MRU este casatorita si are doi copii: o fata si un baiat.

Simpatica bruneta, fosta secretar executiv al PSD Diaspora, declara in vara ca la referendumul de pe 29 iulie va vota împotriva suspendarii lui Traian Basescu, nu neaparat pentru ca sustine presedintele, "ci pentru a apara viitorul acestei tari."
biografie magda bistriceanu vedete blog

Iar intr-un interviu mai vechi Magda Bistriceanu spunea: 

- Cristian Sutu: Cum l-ai descrie pe Traian Basescu?

- Magda Bistriceanu: O persoana care stie unde sa tinteasca. Mizeaza pe omul simplu din popor care se bucura daca dai mina cu el