WIKI de parfumier celebru FRANCIS KURKDJIAN,un barbat cuceritor

FRANCIS KURKDJIAN este nascut la PARIS la 14 mai 1969 si este unul din cei mai celebri parfumieri. Are o meserie incantatoare si cred ca orice femeie si-ar dori  sa aiba in preajma un barbat care sa ii creeze un parfum special.

FRANCIS KURKDJIAN BIOGRAFIE PARFUMIER BLOG VEDETE
Iubeste Parisul si gaseste mereu inspiratia creatoare desi creatiile sale au depasit demult granitele FRANTEI. Nu a fost admis la OPERA SCHOOL OF DANCE si in 1985 se hotareste sa devina parfumier,sa creeze parfumuri.

Mereu inconjurat de femei frumoase ,angrenat in conversatii amuzante, FRANCIS cauta noi surse de inspiratie. A terminat ISIPCA VERSAILLES,o scoala unde inveti istoria parfumurilor, si tot ce tine de esente, plante si complicata lume legata de mirosuri ce incanta femeile si barbatii deopotriva.

La 26 de ani a creat primul sau parfum LE MALE pentru JEAN PAUL GAULTIER. Au urmat creatii pentru multe case renumite ARMANI, GUERLAIN, KENZO, VERSACE, YVES SAINT LAURENT.

Din 2009 si-a asociat numele cu MAISON FRANCIS KURKDJIAN, propria casa de parfumuri. Are si un asociat.

Este  castigator al PREMIULUI COTY pentru intreaga cariera si in 2009 a castigat distinctia CHEVALIER DES ARTS ET DES LETTRES. FRANCIS KURKDJIAN este parfumierul care a recreat parfumul reginei MARIA ANTOINETTE. in 2006. A avut o expozitie in SHANHAI, a creat si parfumul pentru celebrul palat VERSAILLES.

Una din ultimele sale creatii este parfumul  AMYRIS creatin ambele variante si pentru domni si pentru doamne.
WIKI FRANCIS KURKDJIAN BLOG VEDETE
In capitala la BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE, gasim si noi romancele acest superb si minunat parfum.
Este  un parfum delicat si regasim arome de lamai, portocala californiana,amyris jamaican,vetiver,ambra.

Pentru pasionatii de mirosuri deosebite,parfumuri pe care nu le intalnesti in comert, numele parfumierului FRANCIS KURKDJIAN si a parfumurilor sale  pot da dependenta.

Si cum in Romania nu prea auzim de parfumieri,ne  multumim cu numele cratorilor din strainatate.
MAI POTI CITI