WIKI ANDRA TRANDAS, prezentatoarea meteo de la MONEY.Ro, viitoarea nevasta a "vanatului" BOGDAN IVANOF

Conform biografiei profesionale, ANDRA TRANDAS este nou intrata in clubul prezentatoarelor de televiziune. 

UPDATE 2018: Alexandru Piturca se iubeste acum cu Andra Trandas. Deocamdata, fostul fotbalist si prezentatoarea de la Antena Stars sunt discreti, singurele lor aparitii împreuna fiind doar într-un cerc restrâns de prieteni.

Are vrasta de 32 de ani, este bucuresteanca si a reusit sa il vrajasaca pe BOGDAN IVANOF. Atat de frumoasa este povestea lor de dragoste incat BOGDAN a cerut-o in casatorie.

BOGDAN IVANOF este fratele lui SABIN IVANOF casatorit cu frumoasa si rasfatata SIMONA PATRULEASA.

Daca fratele cel mare este casatorit si deja este parinte, era timpul ca si BOGDAN sa se aseze la casa lui.
andra trandas wiki blog vedete

BOGDAN IVANOF este unul dintre barbatii considerati drept o partida buna pentru domnisoarele dornice de un statut de femeie  fara griji.

A umblat cu ANDRA MANTEA, ILINCA VANDICI si alte cateva domnite din showbiz.

ANDRA TRANDAS s-a inscris la concursul COVER -GIRL si a castigat rapid statutul de vedeta prin atuurile fizice.

A pozat pentru coperta FHM. A fost blonda si acum este satena. Miniona cu forme se considera o femeie norocoasa.

Desi are principii de viata a pastrat in suflet  inocenta copilariei. A terminat cursurile unei scoli de televiziune si cu mult noroc reusit sa ajunga la postul de televiziune MONEY.RO fostul MONEY CHANNEL.

Si era firesc sa o ia de la zero. Nu este asistenta la vreo emisiune dar nu e tarziu niciodata. Deocamdata prezinta buletinul meteo.  SIMONA PATRULEASA ar putea oricand sa ii ofere lectii despre viata in televiziune, chestii de culise si alte lucruri care tin de adaptarea la showbizz.

ANDRA TRANDAS se pregateste sa fie cunoscuta. Si daca  profesional are inca multe de invatat iata ca in plan sentimental a dat "lovitura".

A reusit sa il cuminteasaca pe BOGDAN IVANOF. In curand asteptam sa auzim noutati despre nunta lor. Si de indata ce va deveni doamna IVANOF, ANDRA va pasi cu repeziciune spre un alt statut visat de mai toate fetele frumoase. Cele care sunt preocupate sa fie neveste ale unor oameni de afaceri.

Se va multumi ANDRA TRANDAS cu acest statut? Care este criteriul de baza pentru a ajunge in lumea vedetelor? E oare sufiecient sa fii atragatoare?

Daca pentru asta fiecare are propria motivatie, de restul se ocupa  sansa, si de cele mai multe ori paparazzi.