Moartea lui SERBAN IONESCU,aduce doliu in sufletele actorilor si a publicului

Inevitabilul s-a produs si iata ca SERBAN IONESCU a parasit scena vietii. Cu putin timp in urma, SERBAN IONESCU a murit si desi medicii nu au avut voie sa declare amanunte despre starea sanatatii sale,parca mai exista un strop de speranta.  Cel putin in sufletele apropriatilor.

SERBAN IONESCU avea 62 de ani. Va amintiti de imaginile cu SERBAN pe patul de spital ? Atunci actorul ne spunea ca nu crede ca va apuca ziua lui. Si  a trecut 23 septembrie 2012. Si-a sarbatorit ziua tot pe patul de spital. E impresionanta demnitatea acestui om care a cautat pina in ultima clipa sa isi traiasca suferinta.

Pacat ca pe langa boala a trebuit sa se lupte si cu valva iscata de procesul de divort. Acum chiar nu mai este nevoie de nimic. Doar de liniste. Azi e randul prietenilor sa vorbeasca despre OMUL, PRIETENUL, ACTORUL, BARBATUL care a fost SERBAN IONESCU.

Dupa ce a stat prin mai multe clinici si dupa ce aici in tara a fost diagnosticat cu borelioza, medicii din strainatate au stabilit alt diagnostic. Unul grav  ce nu avea leac.

SERBAN IONESCU a fost casatorit cu actrita MAGDA CATONE si au impreuna un fiu pe nume CAROL.  CONDOLEANTE, si DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!

MAI POTI CITI