Gentiana Coman biografia colegei Madalinei Ghenea de la B1 TV

De Madalina Ghenea ati auzit cu siguranta, insa pe Gentiana Coman o cunoasteti?

Daca va uitati la B1 TV, atunci cu siguranta ati vazut-o pe Gentiana.

Gentiana Coman s-a nascut pe 22 decembrie 1987 in orasul Slatina,
Gentiana Coman Poze Facebook Blog Vedete
Gentiana Coman este prezentatoarea de la “Matinalul de stiri” de la B1 TV.

A fost colega de clasa cu Madalina dintr-a zecea pana când am absolvit colegiul National Ion Minulescu.

Gentiana este o olteanca care stie ce vrea.


Multe persoane, la prima vedere, o considera pe Gentiana o copila cu nasul pe sus.

Fara a recurge la falsa modestie, prezentatoarea B1 TV spune ca egoismul, harul si reusita sunt principalele atuuri de care se foloseste atunci cand isi doreste cu ardoare ceva.


Un zair craiovean scria in 2011 ca o cunoscuta crainica a stirilor sportive de la OLT TV demisiona  din cauza ruperei relatiei pe care Gentiana Coman o avea cu Robert Basescu, verisorul Andrei Barbulescu, patronul societatii Best Sale. (www.concretinolt.ro)

In interviul pe care Gentiana Coman l-a dat pentru ziarul Libertatea, prezentatoarea arunca o informatie care contrazice faptul ca Madalina s-ar fi “tunat” în timpul relatiei cu Dragos Savulescu, seful de la Dinamo, care i-a fost iubit doi ani si de care s-a despartit anul trecut.

Conform Gentianei, e foarte posibil ca actrita sa-si fi pus silicoane la 16 ani, in vacanta de vara dintre clasele a X-a si a XI-a.

Sa fie vorba de invidie, daca acum, peste ani, Gentiana "isi da in gat" fosta colega de clasa?Comentarii

  1. __~Cam rece dar frumoasa_incontestabil~..Biine ! Din cauza lui Saturn ala conjunct cu Soarele_e'...Frumoasa_SERIOASA insa putin cam RECE ceea ce nu o face abordabila pt. oricine si in special pt. anumite temperamente specifice zodilor de foc si incandescente_..Deci si mai degraba pozeaza precum o Kpricoarna adevarata decit ca o Sagetatoare !....Interesant insa si strategic plasat e acel Venus tot in Kapricorna dar la 29 si de grade peste,..Stie ea la ce fac referire~....Si idem NN~....~!_......~"Geeentiaaana Coman"~....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.