Chris Mayer Biografie: un wiki de producator muzical de succes


Scurt CV profesional Chris Mayer, unul dintre producatorii muzicali de succes din ultima perioada.

Compozitor, textier, remix-er si live performer, Chris Mayer se imparte intre studio, club, butoane si clape, si toate acestea 4 The Love Of Music!

Wiki DJ Chris Mayer
Chris Mayer a lansat alaturi de Connect-R incepand cu 2010 o serie de hituri care s-au “cocotat” in varful topurilor: Still, I like (the trumpet) sau Charisma, ca sa enumeram doar cateva dintre succesele lui muzicale.

In 2001 Chris Mayer isi inceapa cariera de DJ in orasul Lugoj, promovand "la greu" muzica house, pe atunci aflata la inceput in Romania.

In 2005 Chris Mayer face cunostiinta cu proiectul "Funky DJs", incepand colaborarea cu GeoDaSilva si Dj Jungle prin productia rmx-ului Stai (slow version).

Continua apoi pe scena la "MegaDiscoteca Tineretului" alaturi de acestia, pt ca un an mai tarziu sa preia si pupitrul de DJ de la Jungle si sa urmeze urmeze pentru el o noua provocare: seria concertelor prin tara.

In primavara anului 2009 Mayer primeste o oferta din partea lui Connect-R si accepta bucuros sa i se alature punand impreuna bazele a ceea ce urma sa devina unul din “provideri” principali de hituri autohtone: label-ul RappinOnProduction.

Primul single semnat de cei doi devine repede o fraza adoptata de tineri din toate colturile Romaniei: “4 The Love Of Music”, o piesa ce saluta dji-producatori din Romania si devine rapid hit in cluburi si pe radio, un “must-have” in mapa cu CD-uri. Tot in 2009 mai semneaza un remix la piesa “Burning Love” si un contract cu casa de discuri Roton.

Anul 2010 incepe cu productia remixului “Murderer” pentru Connect-R, “Charisma” pentru Alb Negru si “In My Bedroom” pentru Anna Lesko.

Compune “Love You” pentru DJ Sava si Raluka, “Thailanda” pentru Nick Kamarera si Mike Diamondz si “Monday” pentru Jimmy Dub, single-uri ce fac ca echipa RappinOn sa aiba trei productii in Top 10 Media Forrest.

Acum Chris Mayer ne surprinde cu o combinatie intre rock si dance, alaturi de una din cele mai bune voci masculinea ale momentului Dragos Chircu.

Acesta a avut in ultimii ani colaborari cu nume sonore ale muzicii romanesti printre care Loredana Groza si Vali Barbulescu.


Piesa "Without you" este compusa de Chris Mayer, Adi Cristescu si Dragos Chircu, in timp ce textul ii apartine in intregime lui Dragos Chircu.Comentarii