Biografie Edith Tokes ex sotia lui Laszlo Tokes POZE

Edith, povesteste intr-o carte biografica momentele dificile prin care a trecut alaturi de pastorul Laszlo Tokes.

edith tokes wiki blog vedete
In cartea lansata de curand, Edith Tokes povesteste cu lux de amanunte momentele dificile din casnicia ei.

Fosta sotie a lui Tokes descrie cum, în momentul nasterii fiicei lor, a fost nevoita sa se interneze singura si sa nasca fara sprijinul familiei. Edith spune ca timp de doua zile nu a fost vizitata la spital de niciun membru al familiei sotului ei.

Consider ca un caz similar, elocvent a fost receptia de Anul Nou de la Budapesta, în 2009, a carei locatie a fost biroul sau de europarlamentar de pe bulevardul Andrassy. Europarlamentarul Lazlo Tokes mi-a comunicat ca nu am ce sa caut la receptia de Anul Nou, ca nu sunt invitata, si ca pe de alta parte oricum nu a hotarât înca daca sa ma introduca în acele cercuri sociale din Budapesta. [...] Mentionez ca afara erau -17 grade Celsius, iar eu tocmai fusesem externata de la chirurgie unde fusesem operata cu o tumoare la tiroida”, spune Edith Tokes.

Doamna Tokes Edith, sotia lui Tokés László s-a saturat sa suporte umilintele la care a fost supusa de a lungul anilor si a decis in 2010 sa intenteze un pamantean proces de divort distinsului sau sot

edith tokes poze vedete blog
Sotia lui Tokés László a divortat de pastorul europarlamentar si ii reprosa, intr-o scrisoare trimisa Episcopiei Reformate, inca din 2009, ca ultimii 20 de ani i-a trait in chin, durere si umilinte.

Tokes Laszlo este cel care a daramat zidurile casniciei, afirma Tokes Edith, amintind ca, desi au luptat unul alaturi de celalalt, in anul 1989, ea a fost exclusa total de catre pastor de la orice manifestare publica sau recunoastere istorica a meritelor sale.

In declaratia data in procesul de divort dintre sotii Tokes, de catre preotul reformat Balogh Barnabas, acesta aminteste de trei femei cu care Tokes Laszlo ar fi avut relatii.

Una dintre ar fi fost, Palfi Szekely Noemi. O oradeanca in varsta de 43 de ani, casatorita la acea data cu un preot reformat,  mama a trei copii.

Un scandal politico - monden care poate nu ne priveste.

Insa latura umana a problemelor din familia Tokes, ne arata ca dincolo de limba pe care o vorbim, suntem in fond aceleasi fiinte umane, cu aceleasi probleme, dureri si bucurii.
MAI POTI CITI