Biografia GABRIEL GHITA, antrenorul de kangoo jumps,cuceritor de femei din showbiz

GABRIEL GHITA este un barbat fermecator si si-a construit faima nu numai pe plan profesional dar mai ales sentimental.

cv gabriel ghita antrenor fitness blog vedete
GABRIEL GHITA este un fost sportiv de performanta, un scrimeur medaliat la CAMPIONATELE NATIONALE DE SCRIMA, castigator al medaliei de argint la CAMPIONATUL MONDIAL MILITAR in 2006.

O accidentare l-a tinut deoparte de activitatea de performanta. Asta nu l-a facut sa renunte la sport. Fire ambitioasa, motto-ul lui este "NU EXISTA NU POT,EXISTA NUMAI NU VREAU." GABRIEL GHITA este instructorul de kangoo jumps de fapt el este cel care a promovatacest sport in Romania alaturi de KINGA SEBESTYEN.

Daca despre KINGA lumea a aflat ca a fost amanta de cursa lunga a sotului NICOLETEI LUCIU, iata ca de-a lungul vremii lumea a speculat o poveste de iubire si intre cei doi iubitori de kangoo jumps, GABRIEL GHITA si KINGA SEBESTTYEN. Ca a fost asa s-a nu, sigur este ca fermecatorul GABRIEL GHITA a ajuns si in lumina rampei din showbizz prin legatura de dragoste  cu LORA, blondina cantareata aka LAURA PETRESCU.

Povestea lor a durat cam un an si jumatate iar finalul nu a fost deloc fericit cel putin pentru blondina care a suferit extrem de mult. LORA a povestit ca aceasta poveste de iubire a dus-o la spital,ba mai mult a fost internata la psihiatrie. WOW! dar ce barbat ,periculos pentru inima si psihic. Se pare ca fizicul bine lucrat si vorbele mestesugite ii aduc in mreje, domnite din showbizz.

Lui GABRIEL ii plac petrecerile in cluburi si este desori vazut  in compania prietenilor ai a femeilor frumoase.
Are timp sa asculte muzica unor artisti ca : HORIA BRENCIU, JUSTIN TIMBERLAKE, BIEBER.
Se descurca si cu racheta de tenis iar acest job de instructor ii asigura biletul spre socializare cu oameni diferiti si nu de putine ori cu dare de mana.

GABRIEL GHITA este instructor la WORLD CLASS in capitala. A inceput sportul din copilarie , devreme la 9 ani. A calatorit mult si ii place ce face.

wiki gabriel ghita kangoo jumps blog vedete
"SUNT O PERSOANA ACTIVA SI NU POT RENUNTA LA SPORT, CRED CU CONVINGERE ca POTI IMBINA UTILUL cu PARTEA AMUZANTA din viata."

Promoveaza sportul,kangoo jumps dar preda si  AEROBIC, STEP AEROBIC, C MOVES si PILATES.
GABRIEL GHITA se invarte printre vedete si nu duce lipsa admiratoarelor. In ultima vreme nu s-a afisat la bratul vreunei femei. Ori a devenit discret ori se afla intr-o pauza pe plan sentimental. Sau nu are destul timp. fiind ocupat cu intretinerea siluetei doamnelor.

Si LORA si KINGA sunt doua femei atragatoare, semn ca domnul antrenor de kangoo jumps are gusturi fine si este pretentios in alegeri.

GABRIEL GHITA i-a predat o prima lectie de kangoo, jucatoarei de tenis SORANA CARSTEA.
SORANA s-a declarat incantata si probabil ca va reveni la cursuri de indata ce va dispune de timp. Ea va pleca in ajunul sarbatorilor in SYDNEY, AUSTRALIA.

Oare ora de kangoo le-a inlesnit si un mic flirt celor doi?

Vom vedea, si paparazii au aparatele pregatite, pentru a imortaliza imagini cu cei doi.