Biografia FLORENTINA OPRIS,realizatoarea de la PRIMA TV-"SPORT, DIETA&VEDETE

FLORETNTINA OPRIS este o femeie puternica, ambitioasa si incapatanata. La inceputul acestui an, sotul ei, SORIN OPRIS, fost sportiv de performanta a plecat in ceruri dupa ce a fost diagnosticat cu o boala rara.

FLORENTINA si SORIN OPRIS au fost doi oameni care au avut o casnicie minunata. LOREN OPRIS este baiatul celor doi care s-a nascut in 1992.

wiki florentina opris blog vedeteLOREN a sprijinit-o pe mama sa in aceste momente grele.

FLORETNTINA OPRIS a lansat in februarie2012 cartea "SPORT, DIETA &VEDETA, un proiect la care a lucrat cu sotul sau.  De fapt , FLORETNTINA este sigura ca nu ar fi reusit nimic in viata fara ajutorul sotului sau. Iar cartea este un omagiu adus iubirii ei, SORIN OPRIS. Viata isi urmeaza cursul si blonda crede in iubire si credinta.

"VIATA ESTE FACUTA SA FIE ASEMANATOARE CU SUNETUL UNEI ORCHESTRE MARETE". SI, "NUMAI UN SINGUR LUCRU NE MENTINE LA SUPRAFATA, RELATIA CU DUMNEZEU, REALITATEA PERSONALA, APROPRIATA DE CREATORUL UNIVERSULUI."

FLORENTINA OPRIS s-a nascut la 24 iunie 1968 la BRASOV dar a copilarit si crescut in RESITA.
A fost o fire sportiva din copilarie si e mandra de genele ei. Plus dorinta si ambitia. Toate au ajutat-o sa devina persoana de astazi.

"SUNT UN OM CU UN NOIAN DE CALITATI SI DEFECTE, CEA MAI MARE CALITATE A MEA ESTE LOIALITATEA,IAR CELE MAI MARI DEFECTE SUNT TEAMA DE NECUNOSCUT SI SCHIMBARE."

"CAND CEL DRAG  E PLECAT-RAMAN AMINTIRILE CE LINISTESC SI BUCURIA "SUFLETULUI". Si in sufletul FLORENTINEI stau amintiri ce vorbesc de marea ei dragoste, un covor de flori la o zi aniversara, un brad impodobit adus in camera intr-un cantonament la BUZIAS, acolo unde nu se gaseau brazi. Iar bradutul a fost adus de la multi kilometri deparatare. Amintirile excursiilor,a calatoriilor si vacantelor in doi si apoi in familie.

Pentru ca a fost fericita si a avut parte de dragoste si impliniri FLORENTINA crede ca acele casatorii lipsite de dragoste sunt o sclavie.

"CASATORIILE FARA DRAGOSTE SUNT SCLAVIE. DOI OAMENI POT FI IMPREUNA, POT LOCUI IN ACEEASI CASA DAR POT FI LA MII DE KILOMETRI DISTANTA UNUL DE ALTUL DIN PUNCT DE VEDERE EMOTIONAL. EI MIMEAZA IUBIREA,RAMAN IMPREUNA DOAR DE DRAGUL COPIILOR,DAR SE SIMT CA INT-O INCHISOARE. IUBESTE SI VEI FI IUBIT."

FLORENTINA este norocoasa pentru ca si-a facut din hobby meseria care ii aduce satisfactie. Cand a vazut prima oara la televizor o emisiune de aerobic a stiut ca asta va face. A facut cursuri internationale de aerobic in FRANTA, AMERICA,OLANDA.

A castigat si un concurs de dans tematic in 1989 impreuna cu mica echipa de a carui pregatire s-a ocupat.
A avut o emisiune la radio intitulata "PLEDOARIE PENTRU MISCARE"

facebook florentina opris vedete blog
De ani buni ne-am obisnuit cu emisiunile ei la PRIMA-TV. E vorba de "SPORT, DIETA&VEDETE si "SPORT CU FLORENTINA". Este una din promotoarele cu experienta si premii a vietii sanatoase. Are in agenda proiecte pentru promovarea unei vieti si a unei alimentatii sanatoase in randul copiilor. De curand munca ei a obtinut un premiu la gala organizata de revista CE SE INTAMPLA DOCTORE.

FLORENTINA OPRIS este femeia care a devenit vedeta si se ocupa de vedete si de oameni obisnuiti.
Nu suporta rautatea oamenilor si pe aceia care au idei preconcepute. O femeie sensibila ca ea nu putea sa nu iubeasca animalele. Preferinte? CAII SI CAINII. Pentru ca este nascuta de SANZIENE si nu numai, iubeste florile de camp, si desigur este o fiinta solara.

Face sport si are timp si de  LORIS CLUB. Este managerul si antrenorul de fitness al celor care vin la sala de sport sa isi mentina un stil de viata sanatos. Are propria afacere, face emisiuni si calatoreste mult. E mandra de realizarile ei si daca este celebra si cunoscuta ,asta doar pentru ca  a reusit sa  aduca sportul in fata oamenilor. Romanii nu prea fac sport, iar copiii din ce in ce mai rar ajung intr-o sala de sport.

FLORENTINA OPRIS este cu certitudine un model demn de urmat. Pentru tenacitate, deschidere spre nou, generozitate. Ii sunt dragi cifrele 7, pentru ca LOREN e nascut intr-o zi de 7 si nu se teme de vibratiile cifrei 13,atunci si-a deschis sala de sport. In perioada 16-18 noiembrie 2012, FLORENTINA OPRIS a participat la  SALA PALATULUI din BUCURESTI la simpozionul HEALTH&BEAUTY.

Aceasta e FLORENTINA OPRIS!

O femeie minunata cu zambetul larg si dorinta de as-i ajuta semenii.
Sport cu Florentina - Exercitii pentru fesieri
MAI POTI CITI