WIKI YULIYA VIKTOROVNA SNIGIR,rusoaica "terorista" partenera lui BRUCE WILLIS in "A GOOD DAY TO DIE HARD"

biografie YULIYA VIKTOROVNA SNIGIR blog vedete
YULIYA VIKTOROVNA SNIGIR este una dintre cele mai hot actrite si modele din Rusia. La 29 de ani este pe cale sa dea lovitura si sa isi consolideze cariera. Acest lucru  deoarece frumoasa rusoaica va juca alaturi de reputatul si neinfricatul actor  BRUCE WILLIS.

Premiera filmului " A GOOD DAY TO DIE HARD" va avea loc in 14 februarie 2013 si deja filmul este in post productie. YULIYA va juca rolul unei teroriste sexi care il va fermeca pe BRUCE WILLIS aflat in cautarea fiului sau. Deja pe internet circula trailerul filmului iar cei care l-au vazut abia asteapta sa ii vada impreuna.

Bineinteles ca terorista YULIYA  va incerca sa atraga atentia publicului nu numai prin joc dar si prin aturile fizice deloc de neglijat.

YULIYA VIKTOROVNA SNIGIR s-a nascut la 2 iunie 1983 in regiunea DONSKOY TULA. A absolvit LICEUL 1920 DON si apoi a urmat cursurile FACULTATII DE LIMBI STRAINE, specialitatea engleza, mai precis ENGLISH PHILOLOGY a UNIVERSITATII de STAT DIN MOSCOVA.

Intre timp s-a gandit ca nu i-ar strica sa mai faca o facultate si a terminat cursuri de arta actorului la SCHHUKIN DRAMA SCHOOL. A devenit un model apreciat pentru seriozitate si punctualitate. A facut diverse pictoriale pentru reviste  ca : MARIE CLAIRE, MAXIM, GLAMOUR. YULIYA  si-a trecut in Cv roluri de factura diferita. Frumusetea ei este cea care atrage in primul rand.

Sa vedem cum o va primi publicul american si ce turnura va capata cariera ei dupa  ce va juca alaturi de  BRUCE WILLIS.

FILME YULIYA VIKTOROVNA SNIGIR

2013 A Good Day to Die Hard (post-production) - Irina (as Yuliya Snigir)

2012 Kokoko (as Yuliya Snigir)

2012 Atomnyy Ivan - Tanya (as Yuliya Snigir)

2011 Raspoutine (TV movie) - Dora (as Yulia Sniguir)

2011 Dolina Roz - Maya (as Yuliya Snigir)

2010 Zaytsev, zhgi! Istoriya shoumena (as Yuliya Snigir)

2009 Obitaemyy ostrov. Skhvatka - Rada (as Yuliya Snigir)

2008 Obitaemyy ostrov - Rada (as Yuliya Snigir)

2007 Glyanets (as Yuliya Snigir)

2007 Vaktsina (TV movie) - Natasha (as Yuliya Snigir)

2006 Posledniy zaboy - Anzhela (as Yuliya Snigir)
MAI POTI CITI