WIKI NINI ANDRADE SILVA, arhitect, designer de interioare ale celui mai frumos hotel din lume

NINI este un diminutiv pentru:  ISABEL MARIA ANDRADE De SILVA, da, prietenii o stiu drept NINI.

WIKI NINI ANDRADE SILVA VEDETE BLOG
NINI ANDRADE de SILVA a facut ca numele PORTUGALIEI sa depaseasca granitele. Asta cand e vorba de designer de interioare, linii de mobilier de lux.

Doar NINI este designerul de interioare al hotelului catalogat  ca fiind cel mai frumos hotel din lume. Asa au decis cei de la o prestigioasa revista de profil.

Munca si profesionalismul energicei si visatoarei arhitecte si pictorite a fost distinsa de guvernul din tara natala. NINI s-a nascut  in FUNCHAL, MADEIRA in Portugalia in 1962.

A studiat la  INSTITUTE OF VISUAL ARTS, DESIGN AND MARKETING (IADE). Pasionata de pictura, tablourile ei se afla in colectiile de arta contemporana ale muzeelor din lumea intraga.

NINI spune ca viata nu trebuie sa fie perfecta  ca sa te simti bine. Si atunci cand vrei sa realizezi ceva notabil vei gasi mereu drumul,daca nu vei gasi mereu scuze si pretexte.NINI este  creatoarea unor linii de mobilier de lux: GARROTTA DO CALHAN, VERDE COLLECTION, TEATRO COLLECTION, FONTANA.

Care este secretul reusitei sale? Un spatiu nu inseamna ceea ce vezi si ceea ce te face sa simti. Asta e deviza femeii arhitect preocupata si de cauze umanitare. NINI a facut practica in orasele importante in NEW YORK, LONDRA, PARIS, AFRICA DE SUD.

Calatoreste mult si a vazut multe locuri frumoase. E fericita cu munca ei . Dar cum ar arata hotelul preferat in viziunea lui NINI?

FACEBOOK  NINI ANDRADE SILVA VEDETE BLOG
Hotelul s-ar afla pe o insula privata inconjurata de copaci si nisip fin. CHECK-IN-ul s-ar face dupa apusul soarelui. In camera ar gasi frigiderul umplut cu sucuri de lamaie si menta, ceaiuri.  Ar avea ocazia sa ia cina cu oameni celebri de la DA VINCI, MERYL STREEP,GEORGE CLOONEY. E doar o fantezie dar in realitate arhitecta creeaza interioare de vis.

E de ajuns sa vezi HOTEL TEATRO, HOTEL AQUAPURA DOURA VALLEY ca sa iti dai seama  de calitate, confort, lux, frumusete.

NINI ANDRADE SILVA este o femeie celebra dar modesta. Realizarile ei vorbesc de ceea ce inseamna sa fii o femeie a carei munca aduce bucurie. Este , ar putea fi oricand O VEDETA. Dar nu in sensul in care este cunoscut in Romania. Nu o femeie care apare la televiziune sa ne vorbeasca despre silueta, haine si partenerul de viata.NINI este o femeie fina are gusturi desavarsite.

Asculta cu placere muzica MARIEI CALLAS, COLD PLAY, dar si o combinatie de jazz si chillout. E o fericire sa afli ca exista in lumea asta si femei care si-au gasit fericirea prin munca lor. NINI ANDRADE SILVA este o FEMEIE ADEVARATA!
MAI POTI CITI