Wiki Mariana Pfeiffer cancan cu Laurentiu Reghecampf

Un nou cancan monden de actualitate, biografia lui Laurentiu Reghecampf patata de un scandal cu aroma de amantlac.

Marianei Pfeiffer wiki cancan vedete blog
Biografie Marianei Pfeiffer fosta sotie care era in acelasi timp si amanta.

La aproape 5 ani de la divortul de prima sotie, Mariana Pfeiffer, Laurentiu Reghecampf este protagonistul celui mai nou scandal din showbiz-ul romanesc.

"Ajunsesem sa ma simt ca amanta, desi eram sotie. Facusem dragoste în subsolul casei. Aveam un subsol amenajat. Eu eram sotia lui, dar el se culca si cu Ana si se culca si cu mine" a povestit fosta sotie a antrenorului Stelei, Mariana Pfeiffer la misiunea CanCan TV,

Mariana Pfeiffer spune ca Reghe a jucat la doua porti multa vreme dupa ce i-a cerut divortul.

Laurentiu Reghecampf si Mariana Pferffer au fost casatoriti 13 ani.

Cei doi au avut împreuna o fata, care a murit, si ulterior au devenit parintii unui baiat pe nume Luca.

Laurentiu si Mariana au divortat in urma cu aproape 5 ani.

Referitor la acest scandal aparut ca de nicaieri sin intretinut cu fervoare de tabloidele mondene, antrenorul Stelei a catalogat afirmatiile fostei sotii ca fiind penibile si a avertizat-o ca o sa lupte pentru a castiga custodia fiului lor.

"Mi se pare penibil, discutati niste lucruri care nu au nicio noima.  Nu inteleg ce cauta acea femeie în direct Mi se pare o chestie absurda, imi jigneste familia. Aceasta femeie este maritata de 2 ani de zile, are o familie, am crezut ca este fericita, nu inteleg ce doreste."

Chiar asa, ce urmareste Mariana Pfeiffer cu acest cancan scandalos care pare a fi un gest gratuit si care nu face decat sa ii pateze biografia personala.
MAI POTI CITI