WIKI CRISSA KYRA,fashion stilista pentru vedete,proprietara de boutique de lux in CENTRUL VECHI din Bucuresti

CRISSA  KYRA WIKI BLOG VEDETE
CRISA KYRA  este o tanara blonda fermecatoare. A fost alaturi de Oana  MATACHE, domnisoara de onoare la nunta DELIEI MATACHE cu FLORIN MUNTEANU. CRISA nu este numai prietena dar si asociata cu FLORIN MUNTEANU sotul cantaretei DELIA.

CRISA KYRA s-a asociat cu FLORIN MUNTEANU si au deschis de putina vreme in Centrul ISTORIC din Bucuresti un magazin de haine de lux ale celor mai faimosi designeri de la GIAN FRANCO FERRE, CAVALLI, GALIANO,VERSACE,De acum tinerele preocupate de haine isi pot procura toate tinutele speciale din Bucuresti. Nu mai trebuie sa plece la PARIS si MILANO.

Blondina este o tanara norocoasa.  A absolvit mai intai o facultate de afaceri in Anglia si apoi a urmat cursuri post universitare de fashion la LONDRA la COLEGIUL DE ARTA SI DESIGN CENTRAL SAINT MARTINS. Si banuim ca nu este vorba de orice colegiu atat timp cat aceasta este scoala unde au absolvit nume mari din moda internationala ca VIVIENNE WESTWOOD si celbrul crator de pantofi JIMMY CHOO.

CRISSA are un mentor pe care il adora desi din pacate nu mai este printre noi, vorbim de ALEXANDER Mc QUEEN. Cat e ziua de lunga blonda isi pune imaginatia la lucru. Si creeaza cele mai frumoase rochii, bluze, pantaloni. Pare lipsita de griji si isi permite sa fie preocupata doar de moda. Are destule resurse financiare incat isi permite sa calatoreasca pe unde ii pofteste inimioara.

crisa-kyra-biografie-blog-vedete
Fanii ei de pe FACEBOOK asteapta cu nerabdare ca blondina sa posteze poze din vacante sau din locurile care ii plac. Asa incat CRISSA pleaca in MEXIC , la POIANA BRASOV si pe oriunde pofteste. Munca ei este apreciata de vedete de la prezentatoare,cantarete,actrite. CRISSA a ajutat-o pe JULIA JIANU sa isi chimbe stilul vestimentar. Una din colectiile CRISSEI s-a numit "HERITAGE".

Dragostea pentru portul popular romanesc, pentru iile romanesti, mostenire de la bunica sa ai indemnat-o sa faca o colectie in care a imbinat traditiile romanesti cu cele ale portului popular mexican. Ce a iesit a fost o minune de colectie. DOINITA OANCEAsi-a adus contributia promovand articolele intr-un pictorial inedit.

CRISSA promoveaza designul de calitate si pasete hotarata pe drumul afirmarii. In colectiile sale foloseste materiale de calitate.

La nunta DELIEI MATACHE cu FLORIN MUNTEANU a prins buchetul de mireasa si cine stie,poate in curand se va casatori. Nu stim cine este norocosul dar vom afla la timpul potrivit. Pina atunci, CRISSA isi petrece vremea in compania prietenilor dragi. Si viseaza la noi colectii de haine care sa multumeasca publicul.

CRISSA KYRA este una dintre tinerele designer cu  un  viitor promitator.  Si de ce nu,putem spune, CRISSA este o vedeta  care imbraca vedete.  Hainele CRISSEI au si preturi pe masura. Ceea ce inseamna ca putem visa la o rochie semnata CRISSA KYRA.
MAI POTI CITI