TONY SEICARESCU , noul solist de la IRIS, are MISIUNE IMPOSIBILA

TONI SEICARESCU WIKI

biografie toni seicarescu blog vedete
El este solistul care a pornit la drum cu incredere si ce ar fi putut spune atunci cand vii in mijlocul trupei  care a facut istorie pentru rock-ul romanesc? IRIS... e trupa care nu mai are nevoie de prezentare. Iar despre CRISTI MINCULESCU , solistul trupei IRIS care a parasit trupa dupa 33 de ani se stie ca isi intampina fanii cu binecunoscutul " BUNA SEARA, PRIETENI".

TONIY SEICARESCU s-a nascut la BUZAU si canta de la 13 ani. A fost plecat o perioada in strainatate si a practicat taximetria pentru a se intretine. TONI si-a trecut in CV "locuri de munca" in formatiile" DEMOS", "REDIVIVUS","ROSU SI "NEGRU","KRYPTON",si "DIRECTIA 5". TONI are o voce extraordinara. Cel mai mare succes l-a cunoscut cand activa la KRYPTON si "DIRECTIA5".

TONY SEICARESCU incearca sa duca mai departe"POVESTEA NOASTRA" dar cu trupa IRIS.

E cert de acum ca el este solistul trupei IRIS dar va reusi sa fie iubit de public? In fond cum poti sa vii dupa o legenda, dupa CRISTI MINCULESCU? Ce spun marii rokeri? Din pacate.. TONY a cam pasit un pic cu stangul. La primul concert al trupei IRIS la CALAN si apoi la IASI a fost cam neplacut. Aproape la fiecare melodie fanii ii scandau numele lui CRISTI MINCULESCU.

Vizibil deranjat, Toni a incercat sa iasa cu eleganta din situatie. ce le-a spus fanilor? " CRISTI MINCULESCU va iubeste dar CRISTI NU MAI ESTE, POVESTEA MERGE MAI DEPARTE".

Cum? Cum sa spui asa ceva? CRISTI TRAIESTE si a declarat ca NU PARASESTE MUZICA, a plecat doar din formatia IRIS.

PAUL CIUCI de la COMPACT" "DUPA 33 de ani, CRISTI MINCULESCU NU POATE FI INLOCUIT. CRISTI MINCULESCU este IRIS. El ar trebui sa aiba la el cheia cand inchide,

"TONY SEICARESCU este foarte bun dar AR TREBUI SA AIBA DECENTA, EL SI CEILALTI SA ISI SCHIMBE NUMELE. FORMATIA AR TREBUI SA SE NUMEASCA  NELU ... BAND su asa ceva".
Recent , liderul trupei KRYPTON, EUGEN MIHAESCU  a avut ceva de spus la adresa noului solist al trupei IRIS. Si nu e ceva de bine.

Wiki Toni Seicarescu Iris
"DESI ARE O VOCE DE INVIDIAT, VICIUL l-a IMPIEDICAT SA FACA PERFORMANTA"- EUGEN MIHAESCU. Despre ce viciu vorbeste EUGEN MIHAESCU? Vorbeste despre BAUTURA, despre problemele lui TONI cu bautura. Hmmm... nu e bine, vorba clasicului...

Dar TONI are un raspuns la acuzatii:  "NU E PROBLEMA NIMANUI CAT BEAU SAU UNDE BEAU. ESTE VIATA MEA PRIVATA SI PREFER SA NU VORBESC DESPRE ACEST SUBIECT. PE MINE NU MA INTERESEAZA DACA CINEVA E ALCOOLIC SAU ALTCINEVA JOACA POKER. FAC CE VREAU CU VIATA MEA, SI  E IMPORTANT CE FAC EU PE SCENA."

Se pare ca TONY SEICARESU cam uita sa vina la repetitii si de aceea a fost dat afara de la KRYPTON.

Ce vrea TONY sa faca? " MA ASTEAPTA MULTA MUNCA SI TREBUIE SA MA RIDIC ACOLO UNDE AR TREBUI SA FIU LA NIVELUL TRUPEI IRIS. O SA DAU TOT CE POT PE SCENA", TONY SEICARESCU.

TONI SEICARESCU deja a inregistrat doua melodii cu IRIS. Ele se numesc  VIS CU STELE, si INOCENTA TA. Ce nu stiti despre noul solist al trupei IRIS este ca a realizat un pictorial in care apare dezgolit de secrete.  A aratat fanelor un trup atletic  iar chitara e prezenta si ea. Se odihneste in bratele musculoase ale solistului. Ce SA ZICEM?

TONI SEICARESCU a pornit intr-o MISIUNE IMPOSIBILA. CUM VOR SUNA, VINO PENTRU TOTDEAUNA, FLOARE DE IRIS, BABY, cu VOCEA LUI TONI SEICARESCU? E clar ca fanii nu vor auzi acel cald si insufletitor salut : BUNA SEARA PRIETENI.

Nu stim  ce salut va gasi TONI pentru fani dar un lucru e sigur. NU POTI SA TRAIESTI CU CEVA AUTENTIC, ORIGINAL si apoi cand nu mai poti avea ORIGINALUL sa spui ca..  ALTCEVA e acelasi lucru cu CE AI AVUT!

CRISTI MINCULESCU  este si va fi mereu pentru public IRIS. FLOAREA DE COLT E UNICA!
MAI POTI CITI