Sonny Flame Biografie - Wiki Razvan Mihai Preda

Scurta incursiune biografica in viata artistica a unui muzician apreciat, Sonny Flame.

Razvan Mihai Preda pe numele de scena SONNY FLAME, s-a nascut in Ploiesti, pe 30 Septembrie, 1986.

Sonny Flame Wiki Blog Vedete
Sonny Flame a fost intotdeauna preocupat de muzica.

Razavan a inceput de mic sa compuna, iar talentul a iesit repede in evidenta, dupa cum singura a declarat in diverse interviuri..

La varsta de 15 ani, Sonny Flame spune  ca si-a definitivat stilul (stil rap/RnB), insa calitatile lui vocale aratau un potential mai mare.

Insa stilul adevarat, muzica pe care Sonny Flame o canta este DANCEHALL.

Chiar el declara fara pic de modestie: "Cant dancehall in stare pura!

Sonny Flame a colaborat deja cu nume sonore din industria showbiz-ului romanesc: Wassabi ("Lonely Girl”), Connect-r ("Summer Days”), D.J. Chris Mayer ("Top of the World”, ”Confused”), Morris ("Havana Lover”), iar proiectele au fost in atentia publicului un timp indelungat. in momentul de fata, "Havana Lover” este in topul clasamentului Vibe Fm, cel mai ascultat post de radio dance .

Sonny Flame este semnat cu Red Clover Media, cea mai noua casa de discuri din Romania si cu ToCo, iar acum se pregateste sa lanseze primul album din cariera.

"... cred ca este cea mai sincera si profunda piesa a mea, o piesa in care m-am implicat emotional cat se poate de mult si am trait efectiv fiecare cuvant.”, a spus Sonny Flame despre "Another Day” , cea de a opta piesa de pe album.

De aceea va invitam sa ascultati aici Sonny Flame cu "Another Day"

MAI POTI CITI