Rares Dragomir Biografia iubitului Simonei Balanescu

rares dragomir wiki vedete blog
In urma cu doua zile, Simona Balanescu si iubitul sau Rares Dragomir au primit o veste extrem de trista din partea medicilor: inima bebelusului lor de numai 12 saptamani a incetat sa mai bata, sarcina oprindu-se, astfel, din evolutie.

Daca despre Simona Balanescu, si biografia ei s-a scris mai des, despre Rares Dragomir si wiki-ul lui se cunosc mai putine lucruri.

De aceea am ales sa va prezenta o scurta biografie a lui Rares Dragomir.

Locul nasterii: Bucuresti

Înaltime: 191 cm

Culoarea ochilor: negri

Culoarea parului: negru

Zodia: Pesti

Liceul: Colegiul National "Dimitrie Cantemir"

Universitate: Facultatea de Muzica – Universitatea "Spiru Haret"

Rares este fiul lui Marcel Dragomir.

El s-a lansat in muzica in 1992 la Festivalul International Bucuresti, unde a interpretat o piesa alaturi de Mirabela Dauer.


Au urmat apoi numeroase aparitii si selectii importante precum Cerbul de Aur, Scoala Vedetelor, Festivalul Muzicii de Dragoste, Festivalul Mamaia, etc.

Pe lista sa de realizari pe care Rares si-a trecut-o in CV, se numara si debutul ca actor prin productia “Ambasadori, cautam patrie”, dar si rolul de realizator TV.

Despre relatia lui cu Simona Balanescu, Rares Dragomir declara nu de mult: "Amândoi am simtit ca ne cunoastem "de-o viata", chiar din prima secunda in care ne-am privit in ochi. Ne-am cunoscut în momentul în care amândoi asteptam si eram pregatiti sa ne întâlnim "jumatatea". Este o doamna cu foarte multe calitati si cred ca nu ma hazardez când spun ca îmi place totul la Simona”.

Rares si Simona Balnescu vor avea cununia civila sambata, 20 octombrie 2012.
MAI POTI CITI