Poze TARA Holtea "Calling for love" scurt Wiki biografic

Astazi o prezentam pe TARA (OANA HOLTEA)

biografie tara holtea blog vedete
Tara cantareata care a revenit cu o noua piesa si videoclip: "Calling for love"

Pe Tara o stiti din piesa „Missing you”.

Nume complet: Oana Holtea

Tara s-a nascut la 7 mai 1986 in Bucuresti.

Oana Holtea a urmat cursuri de canto incepand din clasa a patra primara, iar in 2009 am absolvit cursurile Facultatii de Muzica, sectia Pedagogie Muzicala.

Dupa colaborarile de succes alaturi de Edward Maya si Liviu Hodor pentru piesele "Happy for you” si "Dream with you”, Tara a decis ca este momentul pentru o cariera solo.

wiki tara holtea vedete blog
Decizia a fost una de bun augur pentru ca in vara anului 2011, Tara isi schimba lookul si colaboreaza cu echipa MAAN (producatorii Alexandrei Stan) pentru super-hitul "Missing You”, care beneficiaza si de un videoclip glam regizat de Florin Botea.

Tarei ii plac extremele. Intr-un interviu Oana Holtea declara ca uneori prefera sa citeasca si sa scrie, in linistea caminului meu dar in acelasi timp si sa gateasca ( este la inceput) si sa croiasca in special haine pentru catelul ei.

Acum Tara, revine cu un single nou,  "Calling for love".

"Calling for love" a fost lansat ieri,18 octombrie, impreuna cu videoclipul oficial.

In noul single, "Calling for love", Oana Holtea vorbeste despre o dragoste in care intervine obisnuinta si care este lipsita de magia fluturasilor in stomac.

Despre cuplurile  care ajung sa se cunoasca din ce in ce mai bine, devin monotone, si fiecare incepe sa vada defectele partenerului.

Page Fan: www.facebook.com/TaraHoltea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.