Nunta regala in LUXEMBURG, Marele DUCE GUILLAUME si mireasa contesa STEPHANIE DE LANNOY

Vineri 19 si sambata 20 octombrie ,doua zile de sarbatoare pentru LUXEMBURG. Va avea loc  NUNTA REGALA a Marelui DUCE  GUILLAUME si a alesei sale contesa STEPHANIE de LANNOY.
Sunt asteptate   personalitati si familii regale  din Europa.

wiki STEPHANIE de LANNOY blog vedete
Dar sa vedem cine sunt mirii. Mireasa este cea mai mica dintre cei 8 copii ai celei mai vechi familii nobiliare din Belgia. Se numeste  STEPHANIE MARIE CLAUDINE DE LANNOY, fiica contelui PHILIPPE DE LANNOY si a  ALIX-ei DELLA FAILLE DE LEVERGHEN.

Din pacate mama miresei  a murit in luna august a acestui an. STEPHANIE a copilarit la castelul D' AUVANING si s-a nascut la 18 februarie 1984 la ROUSE, EAST FLANDERS in BELGIA. 

A terminat  Colegiul SAINT ODILE si L INSTITUT de la VIERGE FIDELE in BELGIA. Are studii filologice si a studiat si in Rusia pentru un an de zile in Rusia literatura rusa. Desigur studiile au fost desavarsite si de un master la BERLIN.

Contesa STEPHANIE de LANNOY stie sa cantela pian si vioara si iubeste sportul. Inoata si face ski. Cunoaste mai multe limbi straine: engleza, franceza, rusa si germana. 

Dupa casatorie va capata cetatenia luxemburgheza si va renunta la cea belgiana. Isi doreste o viata normala  alaturi de GUILLAUME . I-ar placea sa isi faca singura cumparaturile.

Anul acesta pe 26 aprilie 2012, a fost anuntata logodna contesei cu marele DUCE DE LUXEMBOURG iar la sfarsitul acestei saptamani va avea loc mult asteptata nunta regala.

Pregatirile sunt in toi si vor fi unii fericiti. Cei care isi sarbatoresc in fiecare an ziua de nastere pe 18 februarie si pe 11 noiembrie zilele de nastere ale celor doi sunt asteptati vineri seara la o receptie.

Nunta Marele DUCE GUILLAUME de LUXEMBOURG

Marele DUCE GUILLAUME de LUXEMBOURG s-a nascut la 11 noiembrie 1981. A terminat cursurile ACADEMIEI MILITARE SANDHURST din MAREA BRITANIE si apoi a studiat  stinte politice atat in  Franta cat si Marea BRITANIE.
MAI POTI CITI