Marie Rose Mociornita biografie Nepoata lui Dumitru Mociornita


Marie Rose Mociornita (FOTO) dezminte faptul ca ar fi colaborat cu brokerul Cristian Sima.

Marie Rose Mociornita Wiki Blog Vedete
"Nu am ce cauta pe lista lui Sima, nu am pierdut bani. L-am cunoscut în 2005, mi s-a parut o hahalera si nu am colaborat cu el...", Marie Rose Mociornita pentru ziarul Libertatea.

Daca v-am facut curiosi, sa vedem care este biografia distinsei Marie Rose Mociornita.

Tatal lui Marie Rose Mociornita a fost detinut politic, iar mama a fost obligata sa se mute din casa de pe strada Paris intr-un pod, pe langa Cismigiu, acolo unde s-a nascut Marie Rose.

Cand a plecat din Romania, Marie Rose Mociornita avea 12-13 ani.

Familia Mociornita a plecat cat mai departe posibil de Europa de Est. Au stat o luna la Frankfurt si apoi s-au dus in Montreal, Canada.

Marie Rose Mociornita a urmat liceul in limba engleza si apoi a facut Facultatea de Marketing si Comert la Londra.

Apoi, s-a intors in Montreal. Marie Rose Mociornita s-a casatorit, a avut un fiu si a inceput sa lucreze pentru o firma care organiza evenimente.

Si-a vandut casa din Montreal, si-a lasat  fiul, licean la vremea aceea, in grija parintilor, si a venit in Romania sa continue demersurile tatalui sau.

Biografie Marie Rose Mociornita Blog Vedete
In 2001, Marie Rose Mociornita s-a stabilit definitiv aici, iar dupa moartea tatalui sau, in 2005, a adus-o si pe mama.

Doar fiul ei, acum in varsta de 22 de ani, Iosif, a ramas in casa din Canada.


In 98, Marie Rose Mociornita a fost la o emisiune despre restituirea proprietatilor, pentru ca nu vorbea nimeni de asta, oamenii erau destul de speriati, de timorati. Treptat, adevenit o voce dintre ei, vizavi de acest subiect delicat al retrocedarilor.

Pentru Marie Rose Mociornita fericirea ar inseamna o viata banala, un cotidian linistit, cu pace, cu oameni pe care ii iubesc alaturi de eae. Fiul ei sa fie bine, tarii sa-i mearga bine, si sa vada mai multa fericire in ochii oamenilor.

Un wiki pe scurt despre viata unei femei pe nume Marie Rose Mociornita, care a ales din nou sa traiasca in Romania, dupa ce Romania o gonise in lumea larga.

MAI POTI CITI