Cleoptara Stratan - Wiki de mica vedeta FOTO

Toata lumea o stie pe  Cleoptara Stratan de pe vremea cand canta "Ghita", dar micuta Cleopatra a devenit domnisoara si deja are 10 ani.

cleopatra stratan 10 ani blog vedete
O mica vedeta, care intr-o zi va fi o mare vedeta.


Ziarele din Romania au numit-o inca de la debutul muzical pe Cleopatra  Stratan „Shirley Temple a Romaniei”.

S-a scris ca ea ar trebui inclusa in Cartea Recordurilor ca cea mai tanara artista care are propriul album la varsta de 3 ani.

Cleopatra Stratan s-a nascut la data de 6 octombrie 2002 in Chisinau, Republica Moldova.

Fiica lui Pavel Stratan, solist basarabean foarte apreciat in Romania, si-a facut debutul in muzica `La varsta de 3 ani` printr-un concert pe parcursul caruia a cantat live, intr-o sala plina pana la refuz.

Timp de aproape doua ore, micuta Cleopatra Stratan a interpretat 28 de melodii acompaniata de tatal sau si de trupa Millenium.

Melodia „Ghita” a avut un succes rasunator si in alte tari precum Anglia, Spania si chiar Japonia.

Aceasta si alte melodii de pe album au fost si traduse in engleza si spaniola.

Wiki Cleoptra Stratan
Cleopatra a filmat doua videoclipuri ale pieselor „Ghita” si „Numar pana la unu”.

Cleopatra Stratan, a povestit ca dupa o vreme si-a intrebat tatal cind ii face o alta piesa si cum nu se intimpla nimic, intr-o zi i-a spus ca daca el nu ii compune, isi va face ea singura piesele.

Si asa s-a si intamplat, prima data compunind 3 poezii pentru fratele ei mai mic, Cezar. Mai mult decit atit, tatal a ales sa o dea in clasa I la o scoala normala, si dupa ceva timp Cleopatra a vorbit cu el si l-a rugat sa o mute la una cu profil muzical si ca isi doreste sa invete sa cinte la pian.

Acum se mandreste ca ia numai note de 10 si ca ea singura isi gandeste si isi pregateste prestatia pe scena in concertele sale.

La Multi Ani micuta vedeta pe nume Cleopatra.
MAI POTI CITI