Biografie Serban Miron Copot "Hiena" Dansez pentru tine


Wiki Serban Miron Copot

serban miron copot wiki biografic blog vedete
Alias: Hiena

Data nasterii: 02 Iulie 1981 (31 ani)

Zodia: Rac

Locul nasterii: Constanţa

Frati: Angi, Filip

Animale: un motan Mao

Inaltime: 1,77m

Culoarea ochilor: caprui

Culoarea parului: saten

Dupa ce in 2008, Hiena de la Animal X si-a adjudecat titlul de Ambasador al Mediului in campania Play to Stop - Europe for Climate initiata de Comisia Europeana si MTV Networks International, in 2009 Serban Copot, alias Hiena de la Animal X, a fost nominalizat in cadrul celei de a III- a editii a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa la premiul `Omul Verde`.

In 2011, la 30 de ani, liderul trupei Animal X, Serban Copot, a devenit tatic pentru prima data. Iubita lui, Roxana Stan, nascand un baietel de nota 10.

In 2012, Serban Copot a ajuns in 'ringul viselor", fiind unul dintre concurentii de la "Dansez pentru tine".

Serban Copot, liderul trupei Animal X, cunoscut drept „Hiena", a declarat de la bun inceput ca intra in aceasta competitie cu un singur scop: acela de a castiga.

Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Daniel „Max" Dragomir, Marian Dragulescu, Pavel Stratan si Serban Copot au semnat contractele si, cu toate ca si-au cunoscut deja coregrafii, asteapta sa-si intalneasca partenerii alaturi de care vor lupta pentru marele premiu "Dansez pentru tine", incepand din 26 octombrie.
MAI POTI CITI